Dermatologie Gezicht Gezicht Lichaam Lippen Make-up Make-up Mannen Ogen Parfum Parfumbegrippen Pigmentvlekken Rimpels en slapte Vrouwen

7x Nieuw in de winkels in maart 2017

Dian Colle
Geschreven door Dian Colle

Estée Lauder, Chanel, Aerin, Tom Ford, Dermalogica, Adidas Originals

Wat ligt er allemaal nieuw in de winkels in maart? Je leest het in dit artikel.

Estée Lauder – Dew Regenerating Water

De Re-Nutriv Ultimate Life Floralixir Dew Regenerating Water van Estée Lauder is een luxurieus en zacht schoonheidswater die de huid voedt, verzacht en verstevigt. Dat allemaal dankzij de combinatie van Re-Nutriv Ultimate Lift-technologieën, een booster van de natuurlijke vochtfactor uit de gronden van Martinique, zuiver 24-karaats goud en Zuidzeeparels. De teint van huid zou door dit product moeten stralen en er daarnaast jonger, steviger en gelift uitzien. Je brengt het product elke ochtend en avond met zachte deppende bewegingen aan op een schone en droge huid.

LEESTIP! BeautyJournaal tester Marjolein testte de Estée Lauder Genuine Glow producten, je leest de review hier.

Estée Lauder – Bronze Goddess

Nog een nieuw Estée Lauder product deze maand is de Bronze Goddess collectie. Het merk brengt een nieuwe zomerse geur uit voor het hele lichaam. De geur opent met pittige citrustoetsen van sappige mandarijn en bergamot. Ook kokosnoot vind je terug in dit product samen met een beetje jasmijn en vanille. Het merk beschrijft de Eau Fraîche als een erg warme en sensuele geur.

Naast de Eau Fraîche is ook de Whipped Body Crème nieuw. Dit product heeft dezelfde geur en helpt de vochtbalans van de huid te herstellen.

LEESTIP! Cindy schreef een review over het Estée Lauder Modern Muse Nuit parfum. Benieuwd naar haar mening? Lees het artikel hier.

 

Chanel – Coco Mademoiselle Purse Spray

De welbekende elegante Coco Mademoiselle geur van Chanel keert terug in een limited edition. Chanel komt met een reis accessoire, namelijk de eau de parfum purse spray. Dit parfum zit in een beige hoesje en is overal makkelijk mee naar toe te nemen in je tas. Het parfum komt met 3 navullingen en een hoesje, zo heb je genoeg parfum bij je en word het flesje ook nog eens goed beschermd!

 

Aerin – Rose Cologne Collection

Aerin brengt hulde aan de roos. De Aerin Rose Cologne collectie omvat 3 nieuwe lichte rozengeuren voor elke dag, elke stemming en elke gelegenheid. De rozengeur in elke eau de cologne is samengesteld op basis van een exclusief natuurlijk ingrediënt, de witte Bulgaarse roos.

 • Bamboo Rose: Verfrissende topnoten van Siciliaanse bergamot en mandarijnbloesem versmelten met groene bladeren en roepen samen een vrouwelijkheid op. De kers op de taart bij deze variant is een vleugje roze peper, amber en muskus.
 • Linen Rose: Een combinatie van bloemen, amber en roos. Zonnige topnoten van oranjebloesem en citroenblad creëren een uitbarsting van frisse energie. De basisnoten van Linen Rose zijn vanille, amber en vetiver.
 • Garden Rose: Natuurlijke groene noten van geranium rond de frisse bloemigheid van wilde rozenknoppen openen de geur. De geur wordt ondersteunt door de zachte warmte van sandelhout en amber en verzacht door muskus.

De Rose Cologne collectie is exclusief verkrijgbaar aan de Estée Lauder-counter van de Bijenkorf Amsterdam of online op www.esteelauder.nl.

LEESTIP! Lees hier een prachtige review over Aerin’s Gardenia witte bloemen parfum 

 

Tom Ford – Soleil Color Collection

Tom Ford introduceert een lente/zomer collectie genaamd Soleil Color. De lijn bestaat uit bronzers, highlighters en lip colors, gecreëerd om de huid het hele jaar te kunnen oplichten. De innovatieve formules glijden op het gezicht en zijn verrijkt met hydraterende, verzorgende en anti-aging voordelen.

SHOP de Tom Ford zoncollectie hier online

 • The Ultimate Bronzer: De ultimate bronzer bevat een zijdezachte, lichtgewichte, vloeibare poederformule om de natuurlijke glow van de huid te highlighten.
 • Soleil Contouring Compact: Tom Ford brengt 3 zomerse kleuren uit in een limited edition. Blush, highlighter en bronzer voegen een natuurlijke kleur toe in een crèmige poederformule. Je kan de tinten apart gebruiken of samen om te contouren voor een natuurlijke glow.
 • Bronzing Gel: Deze gel blendt met elk huidtype om zo de huid te herstellen, te verfrissen en een gouden glow achter te laten. De lichte formule bouwt gemakkelijk op en bevat tropische ingrediënten met anti-aging voordelen.

 • Sheer Cheek Duo: Blushes in warme perzikroze en koraal tinten bieden een licht reflecterende doorzichtige finish aan een gebronzeerde huid. Je kan de tinten apart of samen gebruiken, nat of droog.
 • Sheer Highlighting Duo: De tinten kunnen als een highlighter of als een oogschaduw gedragen worden. Twee gouden kleurschakeringen creëren een roségouden glow. Voor een snelle helderheid gebruik je dit product nat, maar droog gaat ook prima.
 • Cream And Powder Eye Color: Deze tweedelige Eye Colors brengen 2 formules samen om een zomerse look te creëren. De metallic crème oogschaduw glijdt op de oogleden en behaalt een gesmolten glow, terwijl het poeder de look intensifieert met een glinstering.

 

SHOP de Tom Ford zoncollectie hier online

 

 • Skin Illuminator: De perzikroze tint past bij elk huidtype en zorgt voor een gehydrateerde, zachte huid. Breng de Illuminator aan op het gezicht of blend met foundation voor een stralende huid. Dit product kan ook als een highlighter gebruiken worden, zowel onder als bovenop make-up.
 • Lip Balm: Van zachtroze tot koraal en kersrood. Deze lippenbalsems laten een reflecterende glans en subtiele tint achter. De Lip Balm zorgt voor gehydrateerde lippen.
 • Soleil Bronzing Brush: Deze zachte inschuifbare kwast werd ontworpen om poeder gelijkmatig op het gelaat aan te brengen en te blenden. De borstel is gemaakt van synthetische haren.

SHOP de Tom Ford zincollectie hier online

 

Dermalogica – Daily Superfoliant

Daily Superfoliant is een peeling op poeder basis. Er zit o.a.  witte houtskool in (verwijderd fijnstof en talg), een trio van enzymen Papaïne, Lipase en Subtilisine (lost dode huidcellen op), appel en melkzuur en Niacinamide (gaat voortijdige veroudering tegen).

Het product is geschikt voor dagelijks gebruik. Na de reiniging breng je een halve theelepel Daily Superfoliant aan in vochtige handen en dit schuim je op tot een romig schuim.. Spoel het product af met lauwwarm water en je bent klaar!

SHOP Dermalogica producten hier online

Leestip! Benieuwd naar de Dermalogica Age Reversal Eye Complex review van Sanne? Lees hem hier.

 

Adidas Originals – Born Original Today for her & for him

Adidas Originals introduceert een nieuwe energieke duogeur voor hem en haar: Born Original Today. Door de levendige streetstyle cultuur van Adidas Original te omarmen, passen de nieuwe geuren bij de pioniersgeest van het sportswear merk.

Born Original Today For Her is een explosie van een heldere citrusmix met appel. Voor een ‘brutaal’ vrouwelijk tintje zijn er ook witte bloemennoten toegevoegd die versterkt wordt door sensuele musk. De Born Original Today For Him is een pittige mix van scherpe limoen en mandarijn geurnoten. Ook is er een combinatie van kruiden en de subtiele geur van oranjebloesem toegevoegd. Harsachtige amber maakt de basis romig.

 

Bekijk hier meer ‘Nieuw in de winkel’ artikelen.

Meer weten over Dermatologie?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Dian Colle

Dian Colle

Dian Collé (1999) studeert Media & Communicatie aan het Nimeto in Utrecht. Al sinds haar 12e is zij dol op alles met betrekking tot beauty. Het begon allemaal met een grote verzameling van nagellakjes, maar dat liep al snel uit tot een goed gevulde make-up collectie. Via haar studie kwam zij terecht op de redactie van BeautyJournaal, waar zij haar passie voor make-up kon combineren met het vak waarvoor zij studeert. Inmiddels heeft Dian haar stage bij BeautyJournaal afgerond en maakt ze deel uit van het testteam.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.