Estée Lauder, Chanel, Aerin, Tom Ford, Dermalogica, Adidas Originals

07:36 - 04:33
luistertijd 07:36 - leestijd 04:33

Wat ligt er allemaal nieuw in de winkels in maart? Je leest het in dit artikel.

Estée Lauder – Dew Regenerating Water

De Re-Nutriv Ultimate Life Floralixir Dew Regenerating Water van Estée Lauder is een luxurieus en zacht schoonheidswater die de huid voedt, verzacht en verstevigt. Dat allemaal dankzij de combinatie van Re-Nutriv Ultimate Lift-technologieën, een booster van de natuurlijke vochtfactor uit de gronden van Martinique, zuiver 24-karaats goud en Zuidzeeparels. De teint van huid zou door dit product moeten stralen en er daarnaast jonger, steviger en gelift uitzien. Je brengt het product elke ochtend en avond met zachte deppende bewegingen aan op een schone en droge huid.

LEESTIP! BeautyJournaal tester Marjolein testte de Estée Lauder Genuine Glow producten, je leest de review hier.

Estée Lauder – Bronze Goddess

Nog een nieuw Estée Lauder product deze maand is de Bronze Goddess collectie. Het merk brengt een nieuwe zomerse geur uit voor het hele lichaam. De geur opent met pittige citrustoetsen van sappige mandarijn en bergamot. Ook kokosnoot vind je terug in dit product samen met een beetje jasmijn en vanille. Het merk beschrijft de Eau Fraîche als een erg warme en sensuele geur.

Naast de Eau Fraîche is ook de Whipped Body Crème nieuw. Dit product heeft dezelfde geur en helpt de vochtbalans van de huid te herstellen.

LEESTIP! Cindy schreef een review over het Estée Lauder Modern Muse Nuit parfum. Benieuwd naar haar mening? Lees het artikel hier.

 

Chanel – Coco Mademoiselle Purse Spray

De welbekende elegante Coco Mademoiselle geur van Chanel keert terug in een limited edition. Chanel komt met een reis accessoire, namelijk de eau de parfum purse spray. Dit parfum zit in een beige hoesje en is overal makkelijk mee naar toe te nemen in je tas. Het parfum komt met 3 navullingen en een hoesje, zo heb je genoeg parfum bij je en word het flesje ook nog eens goed beschermd!

 

Aerin – Rose Cologne Collection

Aerin brengt hulde aan de roos. De Aerin Rose Cologne collectie omvat 3 nieuwe lichte rozengeuren voor elke dag, elke stemming en elke gelegenheid. De rozengeur in elke eau de cologne is samengesteld op basis van een exclusief natuurlijk ingrediënt, de witte Bulgaarse roos.

De Rose Cologne collectie is exclusief verkrijgbaar aan de Estée Lauder-counter van de Bijenkorf Amsterdam of online op www.esteelauder.nl.

LEESTIP! Lees hier een prachtige review over Aerin’s Gardenia witte bloemen parfum 

 

Tom Ford – Soleil Color Collection

Tom Ford introduceert een lente/zomer collectie genaamd Soleil Color. De lijn bestaat uit bronzers, highlighters en lip colors, gecreëerd om de huid het hele jaar te kunnen oplichten. De innovatieve formules glijden op het gezicht en zijn verrijkt met hydraterende, verzorgende en anti-aging voordelen.

SHOP de Tom Ford zoncollectie hier online

 

SHOP de Tom Ford zoncollectie hier online

 

SHOP de Tom Ford zincollectie hier online

 

Dermalogica – Daily Superfoliant

Daily Superfoliant is een peeling op poeder basis. Er zit o.a.  witte houtskool in (verwijderd fijnstof en talg), een trio van enzymen Papaïne, Lipase en Subtilisine (lost dode huidcellen op), appel en melkzuur en Niacinamide (gaat voortijdige veroudering tegen).

Het product is geschikt voor dagelijks gebruik. Na de reiniging breng je een halve theelepel Daily Superfoliant aan in vochtige handen en dit schuim je op tot een romig schuim.. Spoel het product af met lauwwarm water en je bent klaar!

SHOP Dermalogica producten hier online

Leestip! Benieuwd naar de Dermalogica Age Reversal Eye Complex review van Sanne? Lees hem hier.

 

Adidas Originals – Born Original Today for her & for him

Adidas Originals introduceert een nieuwe energieke duogeur voor hem en haar: Born Original Today. Door de levendige streetstyle cultuur van Adidas Original te omarmen, passen de nieuwe geuren bij de pioniersgeest van het sportswear merk.

Born Original Today For Her is een explosie van een heldere citrusmix met appel. Voor een ‘brutaal’ vrouwelijk tintje zijn er ook witte bloemennoten toegevoegd die versterkt wordt door sensuele musk. De Born Original Today For Him is een pittige mix van scherpe limoen en mandarijn geurnoten. Ook is er een combinatie van kruiden en de subtiele geur van oranjebloesem toegevoegd. Harsachtige amber maakt de basis romig.

 

Bekijk hier meer ‘Nieuw in de winkel’ artikelen.

Lees ook