Glow under the mistletoe!

05:59 - 03:35
luistertijd 05:59 - leestijd 03:35

Getest Estee Lauder Genuine Glow producten

De afgelopen weken testte ik maar liefst vier producten van Estee Lauder. Deze vier producten zijn allemaal afkomstig uit de Genuine Glow collectie. Ik testte de Priming Moisture Balm, Priming Moisture Eye Balm, Blushing Cream for Lips and Cheeks en als laatste de Reviving Oil Lip Tint. Ik was om te beginnen ontzettend nieuwsgierig naar deze producten uit de Genuine Glow lijn. Zelf werk ik sowieso graag met een producten van Estee Lauder, dus mijn verwachtingen waren dan ook hoog gespannen…

Voor een natuurlijke gloed

Eerst maar eens kijken naar wat Estee Lauder in het kort zelf over deze lijn zegt. De Genuine Glow is een gebruiksvriendelijke collectie. Met zowel de make-up en huidverzorgingsproducten haal je innerlijke gloed naar boven: de natuurlijke gloed die je krijgt door je passie te volgen, te barsten van energie en het leven te leiden dat je wilt. De nieuwe balsemformules met een waterlichte en olievrije textuur voor zowel de ogen als het gezicht vormen de ideale primer en hydrateren plus verstevigen de huid. Het resultaat is een frisse en natuurlijke look die straalt van binnenuit.

Als ik bovenstaande moest samenvatten in één zin, dan zou ik zeggen: je eigen huid, maar dan beter. Ik ben benieuwd!

Marjolein Estee Lauder Genuine Glow 1Priming Moisture Eye Balm

Ik begin met de Priming Moisture Eye Balm. Ik noem hem voor het gemak even oogcrème. Dit product breng je ’s ochtends en ’s avonds aan op de huid rondom je ogen. Het product voelt enorm lekker zacht en comfortabel aan. De mix van algen en gouden kamille helpen je wallen verminderen, wat bij mij ook zeker gebeurt.

Daarnaast heb ik vaak last van schrale plekjes onder mijn ogen en na 5 dagen dit product elke ochtend en avond te gebruiken waren die plekjes weg. Erg fijn!

Over deze Priming Moisture Eye Balm ben ik zeer tevreden en ik zal hem zeker ook opnieuw aanschaffen wanneer hij op is. Dit is de lekkerste oogcrème die ik ooit heb gehad!

Shop hier online

Estee Lauder Genuine Glow 2Priming Moisture Balm

Het tweede product dat ik gebruik, is de Priming Moisture Balm. Ik heb het product op verschillende momenten getest; schooldagen, werkdagen en ook tijdens een feestje. Op schooldagen gebruikte ik er vaak geen make-up over heen. Dan gaf de primer mij een stralende glow; ik zag er lekker gezond uit. En ook handig: dit product bevat SPF 15.

De primer smeert lekker uit en geeft een mooi resultaat. Helaas wanneer ik hierover foundation aanbreng, dan ben ik wat minder tevreden. De eerste twee uur zit mijn make-up dan ontzettend mooi. Ik krijg lieve complimenten van de mensen om me heen dat ik straal, dus de primer doet zeker zijn werk. Helaas na ongeveer 2 tot 3 uur lijkt mijn make-up ‘opgegeten’… 30% van mijn foundation is verdwenen.

Ik heb voor de zekerheid de Priming Moisture Balm met verschillende foundations geprobeerd, verschillende merken en structuren, maar helaas mocht het niet baten. Dit product is wat mij betreft daarom erg geschikt voor een dag dat je geen zin hebt in foundation, maar wel in een mooie en stralende glow.

Shop hier online

Blushing Cream for Lips and Cheeks

Het derde product dat ik test is de Blushing Cream for Lips and Cheeks in de kleur Sweet Cheeks. Dit product kun je, zoals de naam al zegt, dus gebruiken op de lippen en wangen. Da’s super handig, vooral voor onderweg.

Marjolein Estee Lauder Genuine Glow 2

Ik heb het product gebruikt eerst gebruikt voor mijn lippen. Het geeft je lippen een gezond kleurtje met een klein beetje glans wat er erg mooi uitziet. Mijn lippen voelen na gebruik van dit product ook de hele dag comfortabel aan. Dat vind ik een pluspunt. In de winter drogen mijn lippen namelijk snel uit.

Ook op mijn wangen geeft de Blushing Cream een mooie gezonde glow. Op de foto hierboven draag ik de Priming Moisture Eye Balm, de Priming Moisture Balm en de Blushing Cream.

Shop hier online

Estee Lauder Genuine Glow Marjolein 5Reviving Oil Lip Tint

Als laatste test ik de Reviving Oil Lip Tint. Dit product bevat pH-geactiveerde kleurpigmenten, die geven de lippen een gezonde, natuurlijk ogende tint. De transparante kleur past bij elke huidtint en verandert na het aanbrengen om de natuurlijke kleur van de lippen te accentueren. Zelf heb ik vrij weinig kleur in mijn lippen ik ben dus erg benieuwd hoe dit zal uitpakken.

Ik ben blij verrast. Er komt een ontzettend mooie roze kleur tevoorschijn, zoals je op de foto kunt zien. Ik vind hem wel een beetje fel, omdat ik eigenlijk een wat meer natuurlijk ogende tint had verwacht. Maar de kleur staat me ontzettend goed. Dus ik ben happy! Ook dit is een product dat ik absoluut opnieuw aanschaf, wanneer hij op is.

Shop hier online

Marjolein Estee Lauder Genuine Glow 3Eindoordeel

Uiteindelijk ben ik erg tevreden over deze lijn van Estee Lauder. Het zijn allemaal aanraders en er zit voor verschillende gelegenheden en voor iedereen wel iets bij; zoals je op de foto hiernaast ziet, geven de producten echt een mooie glow aan je gezicht. Ook bevat deze collectie nog drie kleuren oogschaduw (die ik niet heb getest). Dus je zou met de Genuine Glow collectie een hele look kunnen maken.

En met de feestdagen op komst zijn het heerlijke producten die je huid laten stralen tijdens een kerstdiner of feestje. Ze zorgen ervoor dat je make-up comfortabel blijft aanvoelen, de hele avond lang. Want zoals ik al eerder zei… het is je eigen huid, maar dan beter.

Lees ook