Een heerlijke geur voor winterse avonden

02:52 - 01:43
luistertijd 02:52 - leestijd 01:43

Homepage Estee Lauder Modern Muse Nuit

Getest Estee Lauder Modern Muse Nuit parfum

Claims:

Met Estee Lauder Modern Muse Nuit is er weer een nieuwe geur aan de parfumcollectie van Estee Lauder toegevoegd. Modern Muse Nuit is de avondvariant van het originele parfum Modern Muse en daarom ook een stuk donkerder van uiterlijk en karakter.

Nachtblauw met goud

De donkerblauwe vloeistof in de doorzichtige fles met gouden details straalt luxe en mysterie uit. Was de oorspronkelijke Modern Muse een zachte, vriendelijke en zoetige geur, Modern Muse Nuit is nog steeds aangenaam maar dan in een donkerdere uitvoering.

https://www.youtube.com/watch?v=FJ0DX4ZMVm0

Witte bloemenweelde

Modern Muse Nuit is opgebouwd uit twee hoofdaccoorden:

Een “hypnotisch bloemig accoord” dat bestaat uit bloemen en bessen. De geur opent dan ook lekker sappig en pittig met mandarijn en bloemknoppen van de zwarte bes. Blauwe kamille geeft een kruidige twist en daarbij komt langzaam een sensueel boeket van jasmijn en romige heliotroop. Die laatste twee geven de geur een hele chique poederige vibe, maar is tegelijkertijd heel knuffelig.

Romig hout

Het tweede accoord is het  “verslavende houtaccoord” dat verfijnde houtsoorten (sandelhout en een synthetische houtmolecuul) combineert met romige sensuele patchouli, tonkaboon en vanille. Voeg daar amber en musk aan toe en je hebt een sensuele warme geur.

Estee Lauder Modern Muse NuitKrachtpatser met zachte hand

De combinatie van jasmijn, patchouli en vanille doet mij een beetje denken aan Dior Addict, dus als je van die geur houdt, is dit zeker ook een aanrader. Dior Addict is wat heftiger. Modern Muse Nuit ruikt juist dicht op de huid, is zeker geen walmer en bij uitstek geschikt voor knuffelige avondjes thuis op de bank, zo richting de feestdagen. De geur is subtiel aanwezig en daardoor ook goed gezelschap bij een etentje.

Modern Muse Nuit is een eau de parfum met een warme uitstraling en daarom heel mooi om in de winter te dragen. Met dit eau de parfum maak je niet persé een statement. Dit is een geur die je voor jezelf draagt. Geen grote sillage dus, maar je blijft haar wel lang subtiel ruiken.

Pluspunten

Minpunt

Shop Modern Muse Nuit hier online

 

Lees ook