Alle tools waar wij zo weg van zijn, shop je nu met korting!

08:36 - 05:10
luistertijd 08:36 - leestijd 05:10

FreshWaterValley kadotips voor de feestdagen

Met de feestdagen in de aantocht selecteert Eva van FreshWaterValley (hiernaast op de foto in actie met kadotip nummer 1…) de fijnste producten uit haar webshop.

Kadotip 1. Aztec Secret Indian Healing Keimasker (Bentonite Clay)

Indiaanse helende klei wordt al eeuwenlang gebruikt als ingredient in maskers om de huid mooier en frisser te maken. In de pot zit de klei in poedervorm. Meng gelijke delen appel cider azijn of Manuka honing met de groene klei en maak een pasta. Breng dat met een kwast aan op je gezicht en laat het een half uur zitten tot het helemaal opgedroogd is. Je gezicht begint te ‘kloppen’ en dat is een heel apart gevoel! Geen zorgen hoor: het betekent dat de klei zijn werk doet en je huid diep wordt gereinigd. Was de Aztec Secret klei eraf met lauwwarm water en hydrateer vervolgens met je favoriete gezichtsproducten.

 

’s Werelds krachtigste gezichtsbehandeling voor thuis

De geschiedenis van klei, en dan in het bijzonder Bentonite (spreek uit Bentoneit) klei, is goed gedocumenteerd. Het boek ‘Our Earth Our Cure’ door Raymond Dexteit en vertaald door Michel Abehsera is een echte aanrader!

Aztec Secret Indian Healing Clay is Bentonite klei uit de Death Valley, Californië. Het wordt daar zongedroogd gedurende zes maanden in temperaturen tot 56 graden Celcius. De klei kan als gezichtsbehandeling voor acne gebruikt worden, maar ook als body wrap, kleibad, voetenbad, behandeling van pijnlijke en gezwollen knieen en insectenbeten. Geniet van de gezondheids- en schoonheidsboost die je van Aztec Secret Bentonite Klei krijgt!

Shoppen!

Bestel hier het Aztec Secret Indian Healing Clay Deep Pore Cleansing Klei met Bentonite en ervaar het zelf. Eén pot klei waar je minstens een half jaar mee doet kost 19 euro + verzendkosten.

 

Kadotip 2. Jay Fragrance Eau de Parfum for Women – organic!


Jay is een heerlijke chique geur van biologische afkomst! Maak jezelf of een lief blij met de lichte, verleidelijke geur die op onze allergische, zeer gevoelige huidjes dagelijks heel fijn gedragen wordt.

De bloemen die voor dit parfum gebruikt worden zijn biologisch gekweekt. De bladeren van de bloemen worden geperst en op deze wijze wordt er etherische olie gewonnen. De etherische olie wordt verdund met water en alcohol. De alcohol die hiervoor gebruikt wordt, is afkomstig uit biologische granen. Dit zorgt voor een heerlijke intense geurbeleving. Dit parfum geeft geen irritatie op de huid en vlekt niet op kleding.

Shop met korting!

Bestel het Jay Parfum hier met kortingscode ‘beautyjournaal2016’ zodat ’ie geen 45,50 kost maar 38,68!

 

Kadotip 3. De vegan make-up penselen van Luka Cosmetics

In een eerder artikel hier op Beautyjournaal hebben we uitgebreid verteld waarom wij kiezen voor Luka Cosmetics: ze hebben prachtige biologische, veganistische, cruelty free makeup producten die op eerlijke wijze tot stand zijn gekomen. Daarnaast doet de fabrikant geen enkele concessie aan kwaliteit, look en gebruiksvriendelijkheid van de makeup producten. En dat geldt ook voor hun kwasten! Shop ze hier online bij Freshwater Valley. De prijzen varieren van 32 tot 39 euro.

 

Kadotip 4. Een reinigingsapparaat van Methode Brigitte Kettner

VisoVibe en VisoClean zijn uitgegroeid tot ware best-sellers bij FreshWaterValley! Neem bijvoorbeeld VisoVibe. Deze met siliconen noppen uitgeruste microvibratieborstel is praktisch, hygiënisch en heeft drie functies: reinigen, exfoliëren en masseren.

Shop met korting!

Bestel de Methode Brigitte Kettner beautytools hier en gebruik de code ‘beautyjournaal2016’ voor een fijne korting van 15%. Daarmee komt de VisoVibe op slechts 75,65 euro.

 

Kadotip 5. Fullips Enhancer voor vollere lippen

Mooie volle lippen en een resultaat dat drie uur aanhoudt. Zo effectief zijn deze ‘zuignapjes’!  Shop hier online.

 

Kadotip 6. Luka natuurzuivere make-up

Alle Luka Cosmetics ingrediënten voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die oprichtster Katherine Lugo stelt. Vanaf de geboorte van Luka Cosmetics heeft zij persoonlijk de producten voorzien van een duurzaam en bewust karakter. De fabricage van cosmetische producten heeft grote impact op de gezondheid van vrouwen en op de wereld om ons heen. Wij vinden het belangrijk om daarbij stil te staan en ons steentje bij te dragen aan een betere wereld. Ons doel is om vrouwen een keus te geven voor prachtige makeupproducten zonder giftige stoffen: makeup die fair trade, eerlijk, cruelty free en gezond is.

Shop de fijne natuurlijke Luka make-up hier online!

 

Kadotip 7. Een zelfreinigende tandenborstel

Tao Aura Clean zelfreinigende tandenborstels hebben een droogstand met blauw licht dat bacteriën doodt zodat microben absoluut geen kans krijgen om, eenmaal uit je mond gepoetst, op je tandenborstel te blijven zitten en zich te vermenigvuldigen.

Shop met korting!

Van 199 nu met kortingscode ‘beautyjournaal2016’ slechts 169,15. Je shopt ‘m hier.

 

Kadotip 8. Een gave huid met microdermabrasie

Microdermabrasie apparaten van Riiviva of Methode Brigitte Kettner tegen fijne lijntjes, acne, pigmentvlekjes en een doffe teint, voor een stralende huid waarvan de nieuwe, levende huidcellen je serums en cremes veel beter opnemen.

Shop met korting!

Met de code ‘beautyjournaal2016’ nu geen 249 euro maar 211,65 euro. Shop hier online.

 

Kadotip 9. Een reinigingsborstel voor een schonere (en dus mooiere) huid

Een sonische reinigingsborstel die veel op Clarisonic lijkt, maar veel voordeliger is: Evi Pure.

Shop met korting!

Met de code ‘beautyjournaal2016’ nu geen 79 euro maar 67,15 euro. Shop hier online.

 

Kadotip 10. NuFace: a New Face

Een facial toning apparaat van NuFace waarbij je met microcurrent de spieren die aan je gezichtshuid vast zitten, een workout geeft waardoor je hele gezicht een lifteffect krijgt en een prachtige gezonde glow. Het werkt echt. Daar kan BeautyJournaal’s Monique je meer over vertellen. SHOP hier alle prachtige NuFace producten uit Amerika online!

Leestip! Lees hier de geweldige review van Monique over de NuFace Trinity.

 

Kadotip 11. Iluminage Beauty Anti-Aging Technologie

Een anti-aging kussensloop of anti-rimpel laser van Iluminage Beauty. Het is heerlijk voor je haar en je huid. BeautyJournaal’s Simone deed de test!

Leestip! lees hier waarom Simone fan is. Shop de mooie producten hier online.

 

Kadotip 12. Collageenlamp van Baby Quasar

Quasar maakt de allerbeste collageenlampen ter wereld met een output van maar liefst 65 milliwatt per cm2 en 3.9 joules per minuut, 4 soorten rood licht waaronder amber rood, rood, super rood en infra rood, en met meerdere awards op zak waaronder de New Beauty en Elite Magazine. En als klap op de vuurpijl vindt Beautyjournaal Editor in Chief Monique Lindeboom haar Baby Quasar Plus heel erg fijn en noemt ze hem liefkozend ‘lampje’. Niet slecht voor een klein bedrijf uit Florida, Sarasota.

Je vindt een ruime keuze aan modellen hier en de kortingscode ‘beautyjournaal2016’ geldt ook voor deze ‘lampjes’.

******************************

*** Shop met korting via BeautyJournaal op FreshwaterValley.com ***

Alle artikelen uit het bovenstaande artikel kun je nu met 15% korting shoppen, met de code ‘beautyjournaal2016’*

*met uitzondering van enkele producten, zoals Aztec Secret Indian Healing Clay.

Hulp nodig bij het kiezen? Wij staan voor je klaar!

Als je vragen hebt over het assortiment of hulp wenst bij het kiezen van een product, email dan naar: info@freshwatervalley.com! Ons team heeft alle producten zelf uitgebreid getest en we gebruiken de meeste producten zelf dagelijks! Bellen kan ook: 0113-788124 (7 dagen per week tussen 16u00 en middernacht).

Vergeet je niet aan te melden voor onze nieuwsbrief op www.freshwatervalley.nl zodat we je op de hoogte kunnen houden van fijne kortingsacties en nieuwtjes!

Deze informatie behoort tot het merkendossier van FreshWater Valley en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden. Lees in uitgelichte dossier nog meer over de fantastische producten die Eva rechtstreeks in Amerika inkoopt – altijd het nieuwste van het nieuwste!

Lees ook