Heerlijke sessie on the beach!

04:24 - 02:38
luistertijd 04:24 - leestijd 02:38

We hebben je al regelmatig verteld over het mooie minerale make-upmerk Luka, dat nu langzaam maar gestaag ons land verovert. De charmante webshopowner Eva Wisse van FreshwaterValley heeft het in de spotlights gezet. Hoe heerlijk is dat voor Katherine McDonalds, de eigenaresse en oprichtster van het nichemerk.

Leestip: Lees hier ons artikel nog eens met achtergronden over Luka Make-up

Celebrity Makeup Artist en ultieme lukagirl kwam begin September naar Nederland om make-overs te geven voor FreshWaterValley. In deze video maakt ze mij op, tijdens een heerlijke zwoele nazomerochtend aan het strand van Castricum.

Ik ben inmiddels fan van LukaCosmetics en met reden. De lijn is natuurlijk: samengesteld uit mineralen en plantaardige stoffen, en zeer geschikt vooor de gevoelige huid. De foundations geven je huid een prachtige natuurlijke glow en ze zijn ‘High Definition’, wat wil zeggen dat je perfect op foto’s staat wanneer je Luka draagt, ook wanneer er geflitst wordt!

Favoriet bij celebs: no flashbacks door flitsers

Luka is favoriet bij Amerikaanse celebs (denk: rode loper) en ideaal als bruidsmake-up, vertelt Eva Wisse. ‘Luka Cosmetics bevat onder andere peptiden en natuurlijke moisturizers zoals aloe vera en Resveratrol. In de full length video praat Katherine over ingrediënten waar we voor moeten oppassen: o.a. silliconen, bepaalde soorten mica, en vooral talkpoeder waar veel bekende make-upmerken bol van staan.’

Zeer zacht voor de huid

Eva: ‘Luka irriteert niet en heelt zelfs. Na een dag werken met make-up op voelt je gezicht nog steeds comfortabel, en wanneer je het eraf haalt zie je een mooiere huid die egaler is en lekker opgefrist door de verzorgende ingrediënten van Luka.’ En ik moet zeggen: na een dag in de zon op het strand te hebben ‘gewerkt’, zit mijn make-up er nog heel goed op, en is mijn huidje eronder volstrekt niet van haar apropos, als ik de make-up verwijder.

Katherine gebruikte bij mij de volgende producten van Luka Cosmetics:

 • Blank Canvas Eye Primer in Light
 • Sultry Eyes Oogschaduw in de kleuren Oracle en Majorca
 • Arch & Angle Brow Wax in Cocoa (je brengt dit met een penseel aan op de wenkbrauwen en tussen de wenkbrauwhaartjes).
 • Primed and Plumped Face Primer met AloeVera voor een gladde basis en als voorbereiding op tinted moisturizer en foundation.
 • Nearly Naked Tinted Moisturizer met – jawel – Aloe Vera in de kleur ‘Fair’
 • Hide & Heal Camouflage Foundation voor meer dekking. Kan gemengd worden met de tinted moisturizer voor een persoonlijk aangepast dekkingsniveau, of kan onverdund als superfoundation worden gebruikt. Of als concealer zoals Katherine dat bij Monique deed.
 • Pack your Bags Cream Concealer met caffeine om de huid onder de ogen gladder en meer egaal te maken. Hij camoufleert niet alleen, maar behandelt wallen en donkere vlekken net als een oogcreme dat zou doen!
 • Een beetje Arch & Angle Brow Wax langs de onderste wimperrand (je ziet het, Luka is zeer veelzijdig te gebruikken).
 • Biologische mascara, ook geschikt voor supergevoelige ogen.
 • Smooth Touch Pressed Powder in ‘Warm Honey’ over het hele gezicht om de makeup te ‘setten’. Dit zorgt ervoor dat het de hele dag mooi blijft zitten. Een aanrader want hij zorgt voor een perfect afgewerkte look!
 • Smooth Touch Pressed Powder in ‘Amber’ als superzonnige bronzer.
 • Cheeky Lady Pressed Blush in ‘Cosmopolitan’ op de bovenste helft van Monique’s mooie jukbeenderen.
 • Lip Laquer met verzorgende ingrediënten, en langhoudende kleur.

Luka Cosmetics producten zijn te bestellen op www.freshwatervalley.nl.

Leestip: Bekijk hier ook de review van onze tester en schoonheidsspecialiste Esther van Gent. Onbekend met natuurlijke make-up, was zij zeer aangenaam verrast!

Meer weten? Email naar info@freshwatervalley.com voor een persoonlijk advies over het type foundation dat het beste bij jou past, en de beste ingrediënten voor jouw huid zodat je huid mooier wordt tijdens het dragen van de makeup. Jouw Skin Happiness staat bij Eva centraal, ze hoort graag van je.

En wat vind je van mijn look? Ik ben benieuwd naar je mening;-)

Lees ook