Ideaal voor allergische, droge en/of acnegevoelige huidjes

02:43 - 01:37
luistertijd 02:43 - leestijd 01:37

Homepage FWV Luka Cosmetics

FreshWater Valley introduceert Luka natuurlijke make-up

Natuurlijke make-up zonder parabenen, porieverstoppers, uitdrogers en parfum

Make-up uit Amerika, vers van de pers

Luka Cosmetics is sinds deze maand in Nederland verkrijgbaar, exclusief bij FreshWater Valley. Eva heeft Katherine MacDonald, de MakeUp Artist en ontwikkelaar van deze biologische make-up, eind november ontmoet op een trade show in Fort Lauderdale, Florida. En het was liefde op het eerste gezicht! Nou ja, zakelijke liefde dan. Binnenkort verschijnen er diverse video’s op www.freshwatervalley.nl, waaronder een interview met Katherine zelf, over haar decennium-lange, spannende zoektocht naar werkelijk eerlijke, schone, natuurlijke, biologische en last but not least, móóie make-up.

Luka Cosmetics Banner

In deze video introduceert Eva van FreshWater Valley een simpel make-upje met ons splinternieuwe merk Luka Cosmetics.

Luka Tangoblush GrandeNatuurlijk, hypoallergeen, anti-aging en award winning

Luka Cosmetics biedt biologische make-up en huidverzorging, zonder parfum. Ideaal voor allergische, droge en/of acnegevoelige huidjes. De foundations staan ontzettend mooi, verstoppen geen enkele porie, en helpen zelfs acne te helen en rimpels en lijntjes te voorkomen.

De 6 Super Performers

Voor Eva’s simpele make-upje tegen acne en rimpels heb je nodig:

Luka Hide & Heal FoundationOrganic Primed & Plumped Face Primer.

Luka Rx Hide & Heal Camouflage Foundation. Eva gebruikt de kleuren Light Beige en Beige. Mixen kan met Luka. Overweeg om 2 kleurtjes aan te schaffen, want je hebt ’s winters waarschijnlijk een andere teint dan ’s zomers. Bestel een testpakketje hier voor slechts 10 euro. Dit testpakket bestaat 1 kleur tinted moisturizer OF 1 kleur Rx Camouflage Hide & Heal Foundation, en de Luka Organic Primer. De tinted moisturizer en Rx Foundation laten zich heel goed mengen. Om dat uit te proberen, overweeg het grotere testpakket van €39, waarin je meerdere kleuren van beide formules krijgt, en ook nog de primer. Kies licht, medium blank, of een setje voor de donkerdere huid.

Cheeky Lady Pressed Blush (anti-acne en anti-rimpel) in ‘Sunkissed’.

Sultry Eyes Pressed Eye Shadow in ‘Babylon’.

Marker Eye Liner in ‘Jet Black’ (ideaal voor gevoelige ogen).

Vulux Biologische Lipstick in ‘Brazen’ (hot pink/fuchsia roze) of ‘Carnaval’ (paars-roze)

Shop nu de High Definition Makeup van Luka Cosmetics op www.freshwatervalley.nl of bekijk de gezellige video!

freshwatervalley logo

Vragen? Of meer weten over deze fijne producten?

Email gerust naar info@freshwatervalley.com.

Hartelijke groetjes van Eva!

Deze informatie behoort tot het merkendossier van FreshWater Valley en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden. Lees in uitgelichte dossier nog meer over de fantastische producten die Eva rechtstreeks in Amerika inkoopt – altijd het nieuwste van het nieuwste!

Lees ook