Zalig poederig en bloemig, zegt Cindy

02:47 - 01:40
luistertijd 02:47 - leestijd 01:40

La Vie Est Belle is al jarenlang een ontzettend geliefd parfum. De herkenbare mix van fruit en patchouli was niet nieuw, maar wel heel mooi in combinatie met een chique poedernoot, die de geur wat volwassener maakte dan andere fruitige patchouli-parfums. Naast een fiks aantal eerdere flankers, is er nu de Lancome La Vie Est Belle L’Eau De Toilette Florale, die alvast de eerste prijs krijgt voor het parfum met de langste naam uit 2016.

Homepage Lancome La Vie est Belle Florale

Het leven is mooi

De originele en eerste La Vie Est Belle was een parfum met een vrolijke boodschap: het leven is mooi, dat moet je vieren. Dat rook je meteen in het origineel, die speelse geur van pralines, fruit en poeder. Dat speelse heeft deze nieuwe Eau Florale ook, maar dan luchtiger. Het is dan ook een eau de toilette, die een sprankelender karakter heeft dan een eau de parfum.

Smakelijke bloemLancome La Vie est Belle

La Vie Est Belle L’Eau De Toilette Florale draait om een fruitige bloem: osmanthus. Je treft osmanthus vaak in thee, waar het de thee wat bloemiger en tegelijkertijd iets fruitigs meegeeft.  Dat doet de osmanthus in dit parfum ook.

Naast het fruitige is La Vie Est Belle L’Eau De Toilette Florale vooral bloemig en poederig, meer nog dan het origineel. De eetbare patchouli heeft plaatsgemaakt voor een poederige en zachtfruitige bloemengeur met de herkenbare La Vie Est Belle basis.

De eau de toilette komt in dezelfde kenmerkende fles als La Vie Est Belle, met een transparant voile halsstrikje met een zijden bloemetje.

Wat ruik je?

La Vie Est Belle L’Eau De Toilette Florale heeft een top van bergamot, roze peper, freesia en bessenknoppen. Daarna volgen de bloemen: osmanthus, jasmijn, roos, mimosa, oranjebloesem, magnolia en viooltje. De bloemen zijn nadrukkelijk poederig, en dat komt door de basis die je op het laatst ruikt: amberhout, patchouli, iris en muskus.

foto_cindy-zw

Cindy wordt blij van deze eau de toilette…

Het goede leven zonder de calorieën

Zonder vanille en tonkabonen is deze eau de toilette een stuk minder gourmand en meer bloemig en poederig dan het origineel. Dit maakt de geur echt anders, maar ze heeft net genoeg van het ‘lekkere’ van La Vie Est Belle om ook dat publiek aan te blijven spreken.

Dit is een chique en transparante variant die heerlijk is als zomerse La Vie Est Belle, maar ook voor de liefhebber van poederige of bloemige geuren is dit een prachtige keuze. Speels, chique en smaakvol, zoals L’Eau de Toilette Florale. Om blij van te worden.

Lees ook