Terug naar de winkel
Clarins UV Plus spf 50 anti-pollution zonnecrème

Corine: 'Clarins UV Plus Anti-Pollution een ultra-fijne textuur heeft, die er ook nog eens voor zorgt dat je make-up beter pakt en langer blijft zitten. Bovendien is het een niet-vette textuur. En het feit dat het dankzij speciale beschermende werkzame stoffen ook beschermt tegen agressieve deeltjes uit luchtvervuiling, vind ik ideaal!

Clarins

De favoriet van onze Corine, omdat: 'Clarins UV Plus Anti-Pollution een ultra-fijne textuur heeft, die er ook nog eens voor zorgt dat je make-up beter pakt en langer blijft zitten. Bovendien is het een niet-vette textuur. En het feit dat het dankzij speciale beschermende werkzame stoffen ook beschermt tegen agressieve deeltjes uit luchtvervuiling, vind ik ideaal!

UV Plus SPF50 van Clarins is de musthave bescherming voor het stadsleven: effectief en met een zeer comfortabel gevoel op de huid. Deze UV Plus Anti-Pollution SPF 50 beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van UV-straling, vrije radicalen en vervuiling. Voor het behoud van een jeugdige, heldere en egale huid.

Cantaloupe-meloen-extract: rijk aan anti-oxidanten, het beschermt de cellen tegen oxidatieve stress als gevolg van UV-straling en vervuiling.
Organische zwarte bessen extract: helpt bij roodheid en het trekkerige gevoel, veroorzaakt door UV-stralen en milieuvervuiling, te voorkomen.
Hyaluronzuur: beschermt de huid tegen uitdroging die wordt veroorzaakt door verandering van de hydrolipidelaag onder invloed van UV-stralen en milieuvervuiling.

Kopen

Terug naar de winkel