Bee Lovely lijn is letterlijk om op te eten…

03:24 - 02:02
luistertijd 03:24 - leestijd 02:02

BJ_11_Neal's-Yard-Remedies_Bee-Lovely_Hand-Cream-portraitHet Engelse Neal’s Yard Remedies introduceert Bee Lovely, een compacte productlijn voor het hele gezin, gebaseerd op biologische honing.

Bijen sterven bijna overal ter wereld uit. Samen kunnen we helpen de bijen tegen uitsterven te beschermen en met Neal’s Yard Remedies wordt actievoeren in een keer ook heel lekker.

Bee Lovely for the whole hive!

De Bee Lovely lijn is een compacte lijn biologische, gezinsvriendelijke (ook voor kinderen vanaf drie jaar) producten. De producten zijn verrijkt met hydraterende biologische honing en oppeppende essentiële oliën van sinaasappel en mandarijn.

De vochtinbrengende honing in de nieuwe Bee Lovely lijn is zo puur dat je het op zou kunnen eten. Fijne, romige honing uit Nicaragua wordt gemengd met subtiel smakende honing uit het zuidoostelijke Mexico. Beiden komen uit coöperaties die een eerlijke prijs en duurzame markt voor de kleine boeren garanderen.

En maak je geen zorgen over de bijen; de honing wordt duurzaam gewonnen. Met het introduceren van de Bee Lovely range maakt Neal’s Yard Remedies £10.000 per jaar (zo’n €11.750)  over naar Help Save The Bees organisaties.

Mogen we even voorstellen..
De Bee Lovely lijn bestaat uit een Hand Cream (€14), een Hand Wash (€17), een Bath & Shower Gel (€20), een Body Lotion (€29) en een Bee Balm (€ 9,50).

BJ_11_Neal's-Yard-Remedies_Bee-Lovely-Range-landscape

Over Neal’s Yard Remedies

Neal’s Yard Remedies combineert ‘green science’ met krachtige biologische ingrediënten voor de meest effectieve producten. Ze zeggen NEE tegen parabenen, synthetische geuren, genetische gemanipuleerde ingrediënten, siliconen, ftlaten, nano, minerale oliën, EDTA, propyleenglycol en carbomeer (afgeleid van olie), DEA, acrylaten die van olie zijn afgeleid en BHT.

Hun passie voor puurheid trekken ze nog verder door in het gebruik van herbruikbare energie, duurzame ingrediënten, minimale verpakkingen, en het ondersteunen van maatschappelijke groeperingen. De producten worden alleen op mensen getest en zijn 100% geschikt voor vegetariërs. En zelfs de kunststof flacons zijn gemaakt van 100% gerecyclede materialen.

Over COSMANIA
Bij COSMANIA kun je terecht voor speciale beauty brands die nog niet in Nederland te koop waren. Onlangs hebben ze een nieuwe winkel aan de Herenstraat 19 in Amsterdam geopend. In deze moderne, ruime beauty shop kun je in een oase van rust naar hartenlust alle producten van inspirerende, eigenwijze en gerenommeerde internationale beautymerken proberen, ruiken, voelen én kopen.

Uiteraard is de webshop 24/7 open en bereikbaar voor iedereen die even niet in de buurt is of geen tijd heeft om langs te komen. Neal’s Yard Remedies is verkrijgbaar bij COSMANIA (in de webshop en in de winkel aan de Herenstraat 19 in Amsterdam).

Deze informatie behoort tot het merkendossier van Cosmania op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Nieuwsbrief en kortingen!

Schrijf in op de nieuwsbrief van Cosmania en ontvang een kortingscode van maar liefst 15%! Klik hier.

Dit schreef BeautyJournaal zelf over Cosmania:

Lees ook