Met o.a klaproos, sappige framboos, roze peper en magnolia..

02:52 - 01:43
luistertijd 02:52 - leestijd 01:43

De nieuwste geur van Kenzo neemt je mee in het sprookjesachtige verhaal van de klaproos, een bloem die bekend staat om zijn kracht maar tegelijkertijd ook zijn kwetsbaarheid. Voor Flowers in the Air wilde meesterparfumeur Alberto Morillas een wereld creeren waarin de vrije klaproos de wereld over vliegt, overal bloeit en doet en laat wat het wilt. Kortom: de klaproos zou de wereld alleen maar mooier maken.

Het vrouwenhart

Morillas haalde zijn inspiratie voor deze nieuwe geur ‘uit het hart van vrouwen’ en de vele mogelijkheden die het biedt. Hij bestudeerde naar eigen zeggen de aandachtige manier waarop vrouwen naar de eerste lenteroos kijken. Alberto bestudeerde niet één type vrouw, maar alle vrouwen. Van een minnares en een moeder tot aan een fragiele vrouw en een strijder. Het werd dus een geur die alle vrouwen zou aanspreken. Hij ging vervolgens op zoek naar de mooiste bloem die de absolute vrouwelijkheid zou kunnen verheerlijken. Hij kwam bij vier roostonen variërend van klaproosrood vol energie tot aan roze, als de kleur van haar lippen.

Serge Mansau ontwerpt het flacon

Het parfum ruikt naar ‘sappige framboos en roze peper met een weelderige vleug van magnolia en een brilliant gardenia accent’, is te lezen in het persbericht. Hoe het parfum verder ruikt, wordt niet vermeld. De nadruk in het persdocument ligt meer op het verhaal rondom de geur. De flacon ontworpen door beeldhouwer, designer en kunstenaar Serge Mansau (zo ontwierp hij drie tuinen voor het International Garden Festival in Chaumont) mag er zeker wezen; een transparante fles met in de dop een knalrode klaproos, net alsof hij echt is. De commercial met Shu Qi erin is net zo sprookjesachtig als het verhaal ons doet geloven. We zien de Chinese schone in een vuurrode jurk op de top van Ile de la Cité in Parijs. Ze is getuige van een wonder; duizenden klaprozen die gewichtsloos in de lucht zweven. Ze knippert even met haar ogen en dan zijn de bloemen plots verdwenen. De geur blijft aanwezig en in haar hand vind ze dé flacon…

Flower in de Air vult het Flowers by Kenzo’s assortiment aan.

Shop hier tegen aantrekkelijke kortingen:

[bestelbutton url=”http://ad.zanox.com/ppc/?25082188C1083803586&ulp=/zoek-op-merk/kenzo/flower-in-the-air”]

Lees ook:

Lees ook