Wat heerlijk, we laten de tijd van zware parfums achter ons: het bloemboeket is terug!

04:41 - 02:48
luistertijd 04:41 - leestijd 02:48

Elke dag een andere geur of toch liever een signature scent? Laat je verrassen door de nieuwste lanceringen op het gebied van parfum. Wij delen ze graag met je, wellicht ontdek je wel een nieuwe favoriet. 

Elie Saab – Girl of Now Rose Petal

Elie Saab lanceert een nieuwe versie van frisheid. Het Eau de Parfum Girl of Now Rose Petal is zo delicaat als een bloemblaadje en geeft het assortiment een dromerige nieuwe vibe.

Het Eau de Parfum Rose Petal opent met een levendig trio, op de grens van kruidig en zoet, dat doet denken aan een romantisch dromenland. Sichuan peper verlicht door oranje mandarijn en roze perzik uit Azië.

In deze euforie neemt het hart van bloemen over. De grandeur van het rozen trio maakt plaats voor elegante magnolia en vormt met de delicate waterlelies een zeepboeket.

Tenslotte geven noten van cederhout een hint van sensualiteit, omhelst door zachte Cashmeran. Magische noten van eikenmos komen vrij en nemen je mee naar een andere wereld.

Deze nieuwste versie van de bekende flacon is de vijfde in de collectie. Het ontwerp zorgt ervoor dat je zintuigen geprikkeld worden. De roze kleur met roze gouden bloemblaadjes geven je direct een vrolijk gevoel. 

GUESS – ICONIC Eau de Parfum

Sinds het jeansmerk in 1981 werd opgericht, staat GUESS voor jong, sexy en avontuurlijk. Door de toevoeging van accessoires is het merk uitgegroeid tot een wereldwijd lifestyle brand. Na het succes van de Bella Vita geuren lanceert het merk nu GUESS ICONIC. De geur vertaalt de klassieke GUESS-waarden van een jonge, sexy en tijdloze levensstijl en combineert deze met sensualiteit, glamour en verfijning.

GUESS ICONIC straalt innerlijke kracht en elegantie uit door middel van bloemige charme. Bij de eerste indruk schitteren noten van roze peper, Lilybelle Captive en mandarijn. Het hart van de geur wordt gevormd door oranjebloesem, ylang-ylang en geranium, maar ook bergamot en een marine akkoord staan hier centraal. Een warme basis van amber, mos, globalide, muskus en ambroxan zorgt voor een verfijnde signatuur.

De flacon en verpakking bevatten iconische GUESS-elementen. De gouden G-bedel, bevestigd aan de voorkant, de gouden ketting rond de cap met GUESS logo en het zachtroze, handgestikte leer staan voor de pure elegantie. 

Rabanne – Olympéa Parfum

Deze nieuwe bedwelmende amber, groene en bloemige geur van Rabanne laat de moderne godin jou stralen als nooit tevoren. 

De iconische flacon van de Olympéa schittert voor het eerst in een prachtige glanzende, zwarte afwerking met het nieuwe ‘R’-logo van Rabanne. De rijkelijke gitzwarte gloed is versierd met mooie gouden vleugels. De zwarte en gouden gloed weerspiegelen het aura van haar innerlijke schoonheid. 

De bekende parfumeurs Paul Guerlain en Anne Flipo ontwikkelden samen de Olympéa Parfum met een bedwelmend sillage van vanille als nieuwe interpretatie van de originele geur, Olympéa.

De parfumeurs voorzagen Olympéa Parfum van een nieuwe frisse toets dankzij een helder plantaardig akkoord,kruidige rozepeper en aromatische essence van salie. In het hart voorziet een onweerstaanbaar boeket van zonnige jasmijn, absolu vanrozen en oranjebloesem de geur van een verslavend en bedwelmend karakter. Tot slot zorgen vanilleboon, benzoëhars en muskus voor de belichaming van de meest onweerstaanbare facetten van vrouwelijke sensualiteit. 

CHANEL – Les Dés de Chance Eau Fraîche 

Niet geheel parfum, wel een overheerlijke geur. CHANEL Les Dés de Chance Eau Fraîche is een set van vier dobbelsteenvormige stukken zachte zeep voor de handen en het lichaam. De milde geur parfumeert de huid op subtiele wijze met de bloemige en sprankelende noten van CHANCE EAU FRAÎCHE. 

Ze zijn gegraveerd met symbolen van CHANCE en vormen een speelse manier om het alledaagse een beetje magischer te maken. 

Geschikt voor de handen en het lichaam. Ze kunnen worden gebruikt in aanvulling op de Eau de Parfum, de Hydraterende nevel voor het lichaam en het Parfum voor het haar om de parfumering ervan op subtiele wijze te accentueren.

Lees ook