Maria Galland Paris

Maria Galland Paris

Iedere vrouw heeft haar individuele schoonheid. Onze innerlijke energie, het charisma dat iedereen in zich draagt, geeft ons ware schoonheid.

 

Ervaar de passie van een pionier

Maria Galland startte haar bedrijf met een passie: de schoonheid van iedere vrouw onthullen. Ze was ervan overtuigd dat schoonheid alles te maken heeft met energie en herkent dat elke vrouw haar eigen persoonlijke energie heeft, die haar laat stralen.

Deze persoonlijke idealen brengen haar tot een unieke schoonheidsmethode  – gebaseerd op de principes van energie, precisie en harmonie.

Door dermatologisch onderzoek te combineren met het beste cosmetische vakmanschap, creëert Maria Galland Paris een perfecte synergie tussen professionele behandelingen, thuisrituelen en lifestyle-advies, alleen verkrijgbaar in hoogwaardige schoonheidssalons en spa’s.

Methode Beauté Active

Haar holistische aanpak zorgt voor optimale resultaten en een ultra-gepersonaliseerde behandeling. Onze filosofie: advies op maat is de basis voor een goede behandeling, daarom starten we altijd met een 360° consultatie.

360° Huiddiagnose

Al buiten het schoonheidsinstituut kun je je eigen huiddiagnose starten. We hebben hiervoor online een speciale tool ontworpen voor nieuwe gebruikers.

Doe deze online diagnose thuis en ga vervolgens naar een instituut om het helemaal af te maken met gepersonaliseerd advies van een schoonheidsspecialiste.

De schoonheidsspecialist houdt niet alleen rekening met je huidtype maar ook met je persoonlijke voorkeuren en je leefgewoonten.

Zo krijg je een advies op maat qua behandeling, huidverzorging, lifestyle en je voeding. Je schoonheidsspecialist weet hoe je zo snel mogelijk de beste resultaten behaald.

Ga hier naar de website van Maria Galland Paris.