Hollywoodster als ambassadeur voor mannengeur

03:01 - 01:48
luistertijd 03:01 - leestijd 01:48

Of je het nu wel of niet een lekkere geur vindt, toegegeven is dat het perspakket er zeker mag wezen! Verpakt als een LP inclusief twee posters en een boekwerk over het parfum en de campagne erachter, kan dit best wel eens een gewild collector’s item worden voor fans van Robert Pattinson, de Hollywoodster bekend geworden door de Twilight-films (hoeveel zou dit perspakketje eigenlijk opleveren op eBay?!).

Wie kent Robert niet?

Maar niet alleen Pattinson linkt zijn naam aan Dior Homme; ook fotografe Nan Goldin en filmmaker Romain Gavras werkten mee aan de nieuwste (video)campagne. En zo wordt er rondom Dior Homme een hele wereld gecreëerd met Robert Pattinson in de hoofdrol als – we kennen hem ook niet anders – dé ideale man, al flirtend met zijn blonde liefje aan zijn zijde, sexy en zwoel kijkend in de camera, al rennend op het strand, dansend in een balzaal en eindigend in een zwembad met zijn kleren aan.. De video geeft een kijkje in het leven van een verliefd stel tijdens een romantisch dagje uit. Of zoals Dior het zo mooi verwoordt in het meegeleverde minstens 50-pagina’s tellende persdocument/boekwerk: “Een film met de dichterlijke vrijheid van een man met duizenden levens.”

Zo ruikt het

Maar hoe ruikt de geur nu eigenlijk? Dior Homme bevat iris vergezeld door accenten van leer en hout, noten van specerijen en amber. Deze geur wordt volgens Dior “gedragen als een maatpak, strak en elegant. Een uniek spoor naleten van houtachtige, aromatische akkoorden”.

En of je nu wel of niet iets hebt met Robert Pattinson. Zeker is dat hij binnenkort alle bushokjes veroverd (net als zijn voorganger Jude Law zeker niet verkeerd om naast te wachten als je bus weer eens te laat is).

Dior Homme is verkrijgbaar in een:

We kijken reikhalzend uit naar de tv-commercial met gave muziek van Led Zeppelin. En natuurlijk gaat beautyJournaal hem voor je reviewen! Vanaf 4 september te koop.

[bestelbutton url”=http://clk.tradedoubler.com/click?p=195915&a=2284708&g=19018540&url=http://www.iciparisxl.nl/nl_NL/DIOR/Dior-Homme/cbzbXAqLsBK.sAAAEkyPcwpf7A?SearchParameter=%26%40QueryTerm%3D*%26CategoryUUIDLevelX%252F06LAqLsBpjcAAAEkMypfAJEr%3DQJzAqLsBFRcAAAEkCC9fAJEr%26CategoryUUIDLevelX%3D06LAqLsBpjcAAAEkMypfAJEr%26-HideFromSearch%3Dtrue&ShowProductImageView=”]
Lees ook:

 

Lees ook