Travelsize parfum, huidverzorging, zonbescherming en haarmist!

04:36 - 02:46
luistertijd 04:36 - leestijd 02:46

Een stedentripje met alleen handbagage of een weekendje weg in eigen land, hoe handig is het dan om travelsize producten mee te nemen? En dan heb je ook nog een goed excuus om op de vakantiebestemming wat nieuwe beauty favorieten te shoppen 😉

In dit artikel delen we een selectie van enkele fijne travelsize producten die dit jaar zeker niet in jouw kleine koffer of tas mogen ontbreken. 

Kayali mini parfums

Mona Kattan heeft ervoor gezorgd dat de bestsellers van haar Kayali parfums in ontzettend leuke mini’s beschikbaar zijn. De schattige flesjes bevatten 10 ml.

Voor een zomerse vibe raden wij Eden Sparkling Lychee aan of Yum Pistachio Gelato. De eerste ruikt, zoals de naam al doet vermoeden fruitig naar lychee. Ook zit er zwarte bes in deze geur verwerkt en ruikt hij wat bloemig door het gekonfijt viooltje dat is toegevoegd. De tweede geur is intens en zoet. Van pistache en slagroom tot geroosterde hazelnoot, zoete rum, marshmallow en suikerspin. Echt een unieke geur! 

Dian heeft Yum Pistachio Gelato eerder op BeautyJournaal getest. Je leest haar review hier.

Dore Rooibos Cosmetics – Rooibos Calming Face Mask

Ook vakanties kunnen hectisch zijn. Bouw jij binnen je vakantie weleens me-momentjes in? Met het Rooibos Calming Face Mask van Dore Rooibos Cosmetics verwen je jezelf optimaal.

Dit kalmerende masker voelt zijdezacht aan, het lijkt haast bijna alsof je geen masker draagt. Met de toevoeging van kokosolie, shea- en cacaoboter zal de droge(re) huid erg blij worden, maar ook andere huidtypes hebben baat bij dit verzorgende masker.

Dankzij de inhoud van 50 milliliter is dit masker ideaal mee te nemen op reis.

Dr. Hauschka Abrikozencrème

Vergeet je je skincare routine niet door te zetten op vakantie? Dagelijks een dagcrème is zeker een must. De Abrikozencrème van Dr. Hauschka voedt de droge tot zeer droge huid en geeft het een vol en fris huidgevoel. 

De crème is geformuleerd met abrikoos, avocado en gefermenteerd graanextract en stimuleert de lipiden-vochtbalans. De doffe en bleke huid wordt gerevitaliseerd en de weerstand wordt versterkt. 

Met een inhoud van 30 milliliter is ook dit product weer uitermate geschikt voor on-the-go.

Moroccanoil – Brumes du Maroc Fragrance Mist

Deze fragrance mist van Moroccanoil is een lichtgewicht, all-over mist voor haar en huid. Het bevat antioxidant-rijke arganolie en vitamine E om te verzorgen en te hydrateren.

De mist komt in de kenmerkende geur van het merk, namelijk een exotische melange van spicy amber en zoete bloemige noten.

De mist werkt UV-absorberend om beschadiging door de zon te voorkomen en de haarkleur mooi te houden. Vrij van sulfaten, parabenen en minerale oliën en in een handig travel formaatje van 30 milliliter. 

Garnier – PureActive BHA+ Niacinamide DAILY UV

De Daily UV Fluid van Garnier met SPF50+ is een ultralicht en transparant verzorgingsproduct dat de huid beschermt tegen zonnestralen en zonneschade voorkomt. Tegelijkertijd vermindert het onzuiverheden zoals puistjes, acne en vergrote poriën.

De formule is vegan en is verrijk met niacinamide en BHA. Het reinigt diep en zorgt voor een stralende, egale huid. Wat dit product zo bijzonder maakt is de onzichtbare, matte textuur. Geen witte vlekken, niet plakkerig of vet, maar comfortabel op de huid.

De inhoud van dit product is 40 milliliter. Ideaal dus!

Garnier – Ambre Solaire Sensitive Expert+ Super UV Unseen Face Serum SPF50+

De laatste topper voor deze zomer is er nog een van Garnier. Dit product is een zonbescherming en serum in één met een ultralichte en doorzichtige textuur. 

De beschermingsfactor SPF50+ beschermt de huid effectief tegen UVA- en UVB stralen, lange UVA en infraroodstralen. Ook bevat het zonnebrand serum een hoge concentratie ceramide, dat helpt om de natuurlijke huidbarrière te beschermen. Daarnaast houdt het vocht vast in de huid, wat uitdroging en irritatie helpt te voorkomen. 

De 30 milliliter flacon stop je lekker en je tas en je bent klaar voor de dag! 

Lees ook