Bomvol mineralen uit de Dode Zee!

05:59 - 03:35
luistertijd 05:59 - leestijd 03:35

Wist jij trouwens dat de Dode Zee 32% aan mineralen bevat en 21 verschillende soorten mineralen en dat deze zee ‘s werelds hoogste concentratiegraad qua mineralen heeft – 10 keer zoveel als andere meren of zeeën? Gelukkig stopt AHAVA veel van deze mineralen in de huidverzorgingsproducten. AHAVA levert dit voorjaar dan ook een lijn af vol met nieuwe producten op basis van mineralen uit de Dode Zee.

De lijn bestaat uit drie nieuwe producten:

  1. Age Control Even Tone Moisturizer Broad Spectrum SPF 20
  2. Firming Body Cream
  3. Facial Renewal Peel

1. Age Control Even Tone Moisturizer Broad Spectrum SPF 20 – 50 ml – € 50,95

Deze dagelijkse moisturizer pakt de eerste tekenen van huidveroudering aan zoals fijne lijntjes en vlekjes. Dit product werkt op basis van twee technologieën; VF Brightening Accelerator Complex™ en Urban Complex™. Naast dat het de huid egaliseert, licht het ook donkere vlekjes op een strijkt het fijne lijntjes glad. Ook goed te gebruiken ter bescherming van de zon en omgevingsfactoren, de boosdoeners voor pigmentvlekjes.

Het VF Brightening Accelerator Complex™ bevat vitaminen en plantenextracten om huidverkleuringen tegen te gaan en de huid zichtbaar helder te maken. De ingrediënten zijn als volgt:

Urban Complex™ is een krachtige combinatie van Dode Zee Mineralen en zeldzame plantenextracten die samen met UV-filters je huid beschermen tegen vroegtijdige veroudering. De ingrediënten hier zijn:

Een ander belangrijk bestanddeel is Osmoter™, een zorgvuldig uitgebalanceerd concentraat op basis van Dode Zee Mineralen. Deze herstelt de vitaliteit van de huid en zijn natuurlijke vermogen om water vast te houden.

De claims:

2. Firming Body Cream – 200 ml – € 39,95

Deze verstevigende crème is een nieuw product in de Deadsea Plants lijn. Het pakt huidverslapping aan en maakt de huid weer stevig en pakt ‘glycatie’ aan, een natuurlijk proces in de huid waarbij suikermoleculen zich hechten aan eiwitvezels (collageen en elastine), waardoor deze gaan ‘plakken’ en de elastische structuur van de huid wordt beschadigd. Hierdoor gaan collageen en elastine verloren die je juist nodig hebt voor een gladde huid. Je huid wordt zonder deze twee gevoeliger voor rimpels, verzakkingen en UV-straling.

De formule

De Firming Body Cream bevat huidverstevigende plantenextracten die afrekenen met glycatie en Dode Zee mineralen die de huid hydrateren. Het resultaat: een stevige, gladde en zachte huid.

De belangrijkste bestanddelen:

Wat zit er nog meer in?

De claims:

3. Facial Renewal Peel – 100 ml – € 36,95

Deze peeling is een goed alternatief voor chemische peelings. Facial Renewal Peeling verbetert de algemene conditie van de huid op korte en lange termijn zodat je huid heerlijk glad en zacht aanvoelt. De peeling werkt met de Citration™-technologie waarbij water uit de Dode Zee wordt gebruikt om naast andere actieve bestanddelen ook pure vitamine C te stabiliseren. De huid wordt glad gestreken, de collageenaanmaak gestimuleerd en de huidteint egaler.

De bestanddelen:

De claims:

De AHAVA producten liggen nu in de winkels.

Lees ook:

Lees ook