shop PHB Ethical Beauty Mesmerise Vegan Mascara Topmake-upartist Lydia le Loux is super te spreken over deze vegan mascara. Hij separeert goed, geeft goed pigment af en weerstaat zelfs tranende ogen op de fiets! Bekijken Ahava, het cosmeticamerk dat zijn producten baseert op de werking van mineralen uit de Dode Zee, lanceert nu Time To […]

02:18 - 01:23
luistertijd 02:18 - leestijd 01:23

Ahava, het cosmeticamerk dat zijn producten baseert op de werking van mineralen uit de Dode Zee, lanceert nu Time To Energize, een complete verzorgingslijn voor mannen. De zes producten bevatten allen osmoter, een hydraterende mix van Dode Zee mineralen. Daarnaast zit er ook een mix van gingko biloba, gember wortel en groene thee in, een mix die Ahava Force complex noemt. Ahava belooft dat de producten het vochtgehalte en het vochtvasthoudend vermogen van de huid verbeteren, dat ze gevoelige plekjes die ontstaan na het scheren kalmeren, ontstekingen verminderen en de aanmaak van collageen stimuleren.

De producten

Age Control Moisturizing Cream with SPF 15 (€ 29,95 voor 50 ml.)is een lichte moisturizer die snel intrek. Hij verzacht, kalmeert, herstelt en biedt bescherming tegen externe invloeden en UV-straling. Dagelijks na het scheren op een gereinigd gezicht aanbrengen.

Soothing After-Shave Moisturizer (€ 24,95 voor 50 ml.) kalmeert, herstelt en verzacht de huid na het scheren. Aloë Vera sap en Calendula zorgen voor snelle genezing van irritaties en wondjes en hamamelis maakt de huid weer lekker glad. Na het scheren aanbrengen op een droge huid.

Exfoliating Cleansing Gel  (€ 23,95 voor 100 ml.) is een milde, licht exfoliërende  reinigingsgel die dagelijkse ophopingen van vuil, overtollig talg en dode huidcellen verwijdert. De gel zorgt er ook voor dat de poriën niet verstoppen en maakt de huid helder en zacht. Indien de gel voor het scheren gebruikt wordt, helpt hij ingegroeide baardhaartjes te voorkomen. Aanbrengen, goed masseren en grondig afspoelen.

Foam-Free Shaving Cream  (€ 23,95 voor 200 ml.) is een zachte crème met een kalmerende en vochtregulerende werking. Weerbarstige baardharen laten zich makkelijker behandelen en de kans op ingegroeide haartjes neemt aanzienlijk af, zo belooft Ahava. Gebruik: gelijkmatig aanbrengen op een vochtige huid.

Tot slot zijn er ook nog een Mineral Shower Gel (€ 14,95 voor 200 ml.) met o.a. melkzuur voor een antibacteriële werking en een Mineral Hand Cream (€ 14.95 voor 100 ml.) tegen ruwe en droge handen. De Time to Energize Men producten zijn vanaf maart 2012 verkrijgbaar. Ahava is exclusief verkrijgbaar bij de apotheek en Ahava beautysalons.

Lees ook:

Lees ook