Een huidherstellende serum die je huid energie geeft!

02:52 - 01:43
luistertijd 02:52 - leestijd 01:43

Invasieve en niet-invasieve processen zijn steeds vaker een onderdeel van ons schoonheidsregiem. Het is echter moeilijk om te achterhalen welk product het beste past bij welke behandeling. NuBo’s nieuwste innovatie, de Post Injection Treatment, is een one-stop product dat de huid snel laat herstellen. Het verkort het genezingsproces en werkt effectief op gezicht en lichaam na ingrepen zoals:

Post Injection Treatment is een uiterst geconcentreerd serum dat de huid van de nodige energie voorziet om een snel herstel mogelijk te maken. Het vermindert roodheid, blauwe plekken, irritatie en zwellingen en creëert moeiteloos een perfecte teint. Dankzij de nieuwste bioactieve ingrediënten garandeert het serum een optimaal resultaat en maximaal herstel. De voornaamste ingrediënten zijn:

Vitamine K

Verbetert de microcirculatie en voorkomt verkleuring als gevolg van beschadigd
weefsel en microtrauma.

Vitamine P

Helpt kapotte haarvaten herstellen, biedt verlichting bij langdurige bloedingen
en voorkomt blauwe blekken.

Lacto Peptide

Helpt de huid sneller genezen door de natuurlijke lipide barrière van de extreme
onrustige huid te herstellen.

Biomimetische Tetrapeptide

Bevordert het genezingsproces door het bindweefsel te herstructureren
en nieuwe collageensynthese te activeren.

Tetrapeptide 15

Verzacht en kalmeert de geïrriteerde huid op actieve wijze door de
verdraagzaamheid van de huid te vergroten.

Op advies van de huidtherapeut

Als huidtherapeut gebruik ik de Post-Injection Treatment van NuBo na een
laserbehandeling omdat het verkoelend en verzachtend werkt op de huid.
Mijn cliënten gebruiken het serum ook de eerste paar dagen na de behandeling omdat het serum ervoor zorgt dat de huid sneller herstelt. Een handig product voor bij het medicijnenkastje. Het vermindert zwellingen, blauwe plekken, irritaties en zelfs wallen. Omdat er geen schadelijke stoffen inzitten kan dit product als geen ander worden ingezet bij de meest gevoelige huidtypen. Ik zou de Post-Injection Treatment ook adviseren na microdermabrasie, permanente make-up en na kleine ingrepen zoals botox en fillers.

Bekijk hier waar u een nubo treatment kunt ondergaan.

L.Fisscher- van Luijn Huidtherapeut (lid NVH)

NuBo bevat geen parabenen, SLS, irriterende petrochemicaliën, synthetische kleurstoffen of parfum.

De producten van NuBo worden ontwikkeld door een internationaal team van wetenschappers onder leiding van Dr. Colette Haydon, een vooraanstaand Franse wetenschapster. De verzorgingslijn wordt geproduceerd in de verenigde Staten en De Cell Dynamic lijn in Engeland.

*****************

Dit artikel maakt onderdeel uit van het Merkdossier van NuBo op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden zonder tussenkomst van de redactie.

Lees ook