Met fijne producttips voor de droge huid!

04:50 - 02:53
luistertijd 04:50 - leestijd 02:53

Vandaag verrassen we je op BeautyJournaal met een nieuwe serie! In deze reeks artikelen delen we het favoriete huidverzorgingsprogramma van de vrouwen uit het BeautyJournaal testteam. We starten vandaag met Sabine. Je leert in dit artikel alles over haar huidtype en over de producten die zij gebruikt om haar huid te laten stralen. Doe inspiratie op!

Sabine’s huid

Sabine heeft een droge huid met couperose. Couperose ontstaat door uitgezette rode bloedvaatjes in het gezicht. Het is een onschuldig verschijnsel dat met behandelingen of goede huidverzorging onder controle kan worden gehouden. Haar droge huid verzorgt Sabine het liefst met een goede olie als reiniger en een serum of dagcrème met hyaluronzuur. Hyaluronzuur is sterk vochtbindend.

Succesnummers

De succesnummers van Sabine zijn afhankelijk van het seizoen (winter of zomer) en van haar algehele conditie (eet ze gezond en drinkt ze genoeg water). Wat ze wel graag doet is mixen en matchen met diverse merken. Van Hannah, Filorga, Emergin C en Biodermal naar Paula’s Choice. Ze zoekt meestal naar het ingrediënt hyaluronzuur omdat dit zorgt voor een goede vochthuishouding.

Shop Filorga nu met korting

 

skincare merken

Voor toegankelijk geprijsde opties raad Sabine de Biodermal Sensitive Balance lijn aan of de La Roche Posay Hyalu B5 lijn. Over beide lijnen schreef zij al eerder op BeautyJournaal. Andere hyaluronzuur toppers vindt zij de Filorga Hydra-filler en het Filorga Hydra-Hyal Serum.

Shop La Roche Posay hier online

 

 

filorga hydra

Het uitgebreide verzorgingsritueel 

Sabine’s verzorging begint altijd met een goede reiniging. Ze maakt haar huid schoon met een huidolie en gebruikt daarna onder de douche een reinigingsmousse van Nivea of Biodermal. Daarna gebruikt ze zowel in de ochtend als in de avond een serum en volgt ze op met een dagcrème die ze ook in de avond gebruikt.

biodermal reinigingsmousse

Shop Biodermal met korting

 

Speciale verzorging in de winter

In de winter gebruikt Sabine eens per week een peeling. Hiermee krijgt ze haar couperose goed onder controle, maar weg is het nooit helemaal. Het wordt met de juiste verzorging gelukkig wel minder. Zelf vind ze de peeling van emerginC en Paula’s Choice erg fijn.

Ook raad Sabine de Paula’s Choice Resist lijn aan voor de wintermaanden. Dit is een voedende anti-aging lijn met retinol.

Shop Paula’s Choice nu met korting

 

Layering

Sabine is er dol op om haar huidverzorging in meerdere laagjes aan te brengen. Zo gebruikt ze bijvoorbeeld het hannah Opulence Serum met de Personal Choice crème én de populaire Touch of Silk. Allemaal over elkaar. Het is misschien veel werk, maar Sabine merk sterk een verschil tussen het wel of niet gebruiken van huidverzorging. Zeker naarmate ze ouder wordt. ”Het is een heerlijk momentje om jezelf te verwennen. Dan valt dat ‘vele werk’ reuze mee” zegt ze.

hannah

Afwisselen van producten

Sommige producten gebruikt Sabine al heel lang omdat ze er simpelweg tevreden over is en het iets doet voor haar droge huid. Maar ze merkt wel dat haar huid wat verandert is na haar zwangerschap van vorig jaar. Ook probeert ze uit nieuwsgierigheid gewoon graag nieuwe producten uit. Het is natuurlijk altijd fijn om nieuwe merken of nieuwe favorieten te ontdekken!

Shop hannah met korting

 

Ultieme aanrader

We vroegen Sabine om een product te noemen die iedereen volgens haar in zijn/haar stash zou moet hebben. ”Dat zijn natuurlijk de emerginC Hydra Repair Intensive capsules met avocado olie, vitamine A en E. Dit zijn fijne capsules die de droge huid mega goed voeden” zegt ze vol enthousiasme.

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook