Terug naar de winkel
Viridian EPA + DHA omega 3-6-9 vegan

Deze olie van Viridian is volledig plantaardig. De omega vetten 3, 6 en 9 komen uit algen en chiazaad. Ze zijn koudgeperst.

Viridian

Omega vetzuren zijn enorm belangrijk voor de gezondheid van al je celmembranen. Hier wordt steeds meer over duidelijk. Ook duidelijk is dat veel mensen een te kort hebben aan deze vetzuren. Je moet aardig wat speciale voedingsmiddelen eten in een week om aan de minimale dosis te voldoen.

Dit betekent vooral vette vis eten, maar  ook ongebrande noten zoals walnoten, avocado's, en plantenolie uit olijven en bijvoorbeeld lijnzaad.

Suppleren is een eenvoudige, nuttige aanvulling

Makkelijker is het natuurlijk om aan te vullen met supplementen. Je kunt hiervoor visolie gebruiken, wat in de meeste supplementen voor omega zit. Goed om te weten is dat je ook een plantaardige versie kunt kiezen, zoals uit algen. De alg is namelijk de enige oorsprong voor omega vetten. Ook vissen eten algen en zo komen zij aan die omega vetten die jij dan weer verorbert via het eten van vis.

Deze olie van Viridian is volledig plantaardig. De omega vetten komen uit algen en chiazaad. Ze zijn koudgeperst, in afwezigheid van  zuurstof. Je kunt ze direct innemen of mengen door je voeding (yoghurt bijvoorbeeld). Het product is geschikt voor kinderen van 1 jaar.

De vetverdeling is als volgt: 150mg DHA, 75mg EPA, 222mg ALA, 89mg linolzuur en 29 oliezuur.

 

Kopen

Terug naar de winkel

Shop ook