De hele buikregio is verstevigd en haar borsten zijn weer voller

01:24 - 00:50
luistertijd 01:24 - leestijd 00:50

In deze operatiefilm volgen we een vrouw van begin dertig die na haar zwangerschappen een buikje bleef houden dat ze met sporten en voeding niet wegkreeg. Ook vond ze dat haar borsten wat uitgezakt waren.

Slim: hergebruik van lichaamseigen materiaal

Plastisch chirurg Frank Niessen stelde een behandelplan voor waarbij hij zowel overtollig buikvet wegnam, buikvet oogste met behulp van liposuctie om daarmee haar borsten weer wat meer vulling te geven, de buikspieren weer wat strakker trok (ze waren wat gaan wijken door de zwangerschap, waardoor de buik ook boller wordt) en hij creëerde iets meer taille in haar silhouet.

In deze video zie je de complete operatie met uitleg van de chirurg en foto’s met het eerste resultaat na zes weken.

Lees ook:

Lees ook