Lekkere peelings en cremes voor Face & body

03:40 - 02:12
luistertijd 03:40 - leestijd 02:12

De dagen worden steeds langer en ook de temperaturen lopen op. Lente! Distributeur Care Cosmetics laat je meegenieten van hun nieuwste salonproducten!

ANNEMARIE BORLIND

Natuurlijke peelings: De natuurlijke, doeltreffende peelings zonder microplastics van Annemarie Börlind maken de huid vrij van verhoorning. Daarnaast zuiveren de producten het huidbeeld en zorgen ze voor een frisse en stralende teint.

Natuurcosmetica merk Annemarie Börlind komt met 2 nieuwe soorten peelings. De effect-peeling en de enzym-peeling.

De effect-peeling is een créme met natuurlijke jojobawas-bolletjes wat ervoor zorgt dat dode huidcellen worden verwijderd. Ook worden kleine oneffenheden en poriën gladder en fijner gemaakt. De effect-peeling kost €22,95.

De enzym-peeling maakt door middel van enzymen dode huidcellen los en activeert de cel vernieuwing van de huid. De biologische aloë vera in dit product voorziet de huid van aminozuren, vitamines en mineralen. Ideaal voor de gevoelige huid. De enzym-peeling kost €31,50.

AHAVA

Sea Kissed dry oil body mist: Dit spray-on product van Ahava combineert verzorgende ingrediënten met een unieke geurbeleving die doet denken aan strand- en vakantie herinneringen.

De Ahava spray met o.a. jojoba zaadolie, sesamzaden en vitame E-oliën absorbeert snel en laat geen vettige laag achter op de huid. De dry oil body mist verzorgt je huid geruime tijd en kost €29,50.

SKEYNDOR

DermaPeel Pro concept: Met deze producten van Skeyndor maak je de huid helemaal klaar voor de lente. De combinatie van een salonbehandeling en producten voor thuis ontdoet de huid van haar winterse laag en onthult een huid die toe is aan de zon.

De Skeyndor Derma Peel Pro wordt aangebracht in verschillende fasen om maximaal resultaat te behalen. Vijf peelingtechnieken met een hoge concentratie aan zuren worden toegepast om de buitenste lagen van de huid te elimineren zodat de huid voorbereid is op verdere behandelingen. Er zijn 3 producten nieuw voor thuisgebruik, de Resurfacing Peel Cream/Emulsion, de Resurfacing Peel Cleansing Gel en de Resurfacing Peel Concentrate.

De Peel Cream/Emulsion is een exfoliërende crème met a-hydroxyzuur en biologische peptiden. De crème stimuleert de vernieuwing van de opperhuid en maakt de huid glad en stralend. De prijs van dit product is €63,00 (50ml).

De Peel Cleansing Gel is een reinigende peeling gel met a-hydroxyzuur en enzymen. Deze formule zuivert diepgaand en stimuleert de vernieuwing van de buitenste huidlaag. De Cleansing Gel kost €32,25 (200ml).

 De Peel Concentrate is een exfoliërend concentraat van zuren en biologische peptiden. Deze stimulator voor het regeneratieproces van de huid, zorgt voor een egale en gladde huidstructuur en een stralende teint. Het product kost €72,50.

MARBERT

BB Lotion: Deze BB Lotion van Marbert geeft de benen een mooie teint en heeft een frisse, fruitige geur. Vroegtijdige huidveroudering wordt hiermee bestreden.

De innovatieve technologie met ingekapselde pigmentdeeltjes heeft een luchtige en getinte formule en geeft een zachte egale huid. De fruitige textuur hydrateert diep en kalmeert/verzacht de huid. De Bath & Body BB Bodylotion ruikt naar maracuja en papaya en kost €18,95.

Alle producten zijn vanaf nu beschikbaar bij de schoonheidsspecialist en drogisterij. Het dichtstbijzijnde verkooppunt vind je via de storelocator van Care Cosmetics.

Lees ook