Laura was bij het Ici Paris XL persevent in Art'otel.

06:28 - 03:53
luistertijd 06:28 - leestijd 03:53

Eens in de zoveel tijd organiseert de luxe parfumerieketen Ici Paris XL een event voor beautyjournalisten om ze te laten kennismaken met nieuwe en/of bestaande cosmeticamerken en -producten. Laura ging op pad om het nieuws te verslaan.

Urban Decay is terug!

De razendpopulaire Naked Palettes van Urban Decay ken je vast, maar een nieuw en ook fijn product is de Naked Skin Beauty Balm. Een getinte moisturizer met SPF 20 die de huid een egale en subtiele tint geeft. Het mooie aan dit product is dat het zich aanpast aan je huidtint. Ik heb hem uitgeprobeerd op mijn zeer lichte huid, en zag hem bij de dame van de Urban Decay-stand van wie de huid tinten donkerder is: hij blend zowel perfect op mijn huid als die van haar. Shop de Naked Beauty Balm hier online.

TIP! Lees hier meer over teint-aanpassende make-up.

Ioma Cell Protector met UV index

Een slim zonproduct: daar heb je nooit genoeg van. De Cell Protector van Ioma is er zo een. Als je dit zon- en milieubeschermingsproduct  voor je huid koopt, krijg je er een gratis app bij,die je dagelijks op de hoogte houdt van de UV-kracht (tip: BeautyJournaal heeft in de rechterzijlijn 24/7 een UV-index draaien van het KNMI!) . Het product bevat een stof die Ioma desoxine heeft genoemd. Het maakt vrije radicalen onschadelijk en geeft extra anti-oxidant kracht af aan de huidcellen in de strijd tegen veroudering. Shop Ioma Cell Protector hier online.

TIP! Lees ook BeautyJournaal’s artikel over de impact van luchtverontreiniging op je huid en verzorgingstips!

Hand Chemistry Intens Youth Complex

Hand Chemistry is een nieuwe lijn handcremes uit Engeland en aldaar bij Boots zelfs de nr 1 van best verkopende handverzorgingsproducten. Het heet niet alleen ‘chemistry’, het ziet er ook lekker ‘chemisch’uit: knalroze, een claim van maar liefst 19,5% actieve, werkzame ingredienten en het ruikt sterk en fris-zoet. Je moet ervan houden.

Hoe voelt het?

Nou heerlijk dus. Licht pasteus, trekt ongelofelijk snel in en laat een zijde-wasachtig laagje op de huid achter. De huid voelt superglad aan. Binnen 11 dagen moet de handhuid er weer steviger en elastischer uitzien, minder droog aanvoelen en ook een gelijkmatiger teint weer hebben. En uitdaging, dit product dat een wereld van verschil belooft.

Shop Hand Chemistry Intens Youth Complex hier online.

Skincare Aqua Hydrating eye-contour roller

Deze eye-contour roller is van het eigen merk van Ici Paris XL. Een ‘simpel’, maar heel prettig product ook voor een lief prijsje. Breng de roller ’s ochtends onder je ogen aan voor een fris en wakker gevoel. ’s Middags een beetje pips? Rol ‘m weer onder je ogen voor een opfrisser. De PR-dame bij de stand bevestigde: het kan zonder zorgen over je make-up gebruikt worden.

Shop Skincare Aqua Hydrating eye-contour roller in de winkels van Ici Paris XL.

Novexpert Vitamin C serum

We hebben al eens heel enthousiast over het merk Novexpert geschreven: 100% natuurlijke cosmeceuticals die veilig zijn voor je huid en absoluut je teint opfrissen. Een van de toppers in de lijn is het vitamine C serum. Er was een 2% concentraat, maar nu komt er in juli maar liefst een 25% concentraat uit: het vitamine C Booster serum! Deze betaalbare vitamine cocktail geeft de huid stevigheid, een egale teint en een gezonde glow. Daarnaast is het een perfecte base voor onder make-up. We kunnen niet wachten tot dat het er is. Onze testteamlid Gerti zal er binnenkort ook verslag van doen in een review. Shop Novexpert skincare hier online. 

TIP! Lees hier de fantastische reviews van onze testteam over Novexpert producten.

Mart Visser Eau de parfum

Dit is de eerste parfum van couturier Mart Visser. De geur ligt als sinds december vorig jaar in de schappen, maar een winterparfum is het zeker niet. Wij zijn aangenaam verrast door het chique, dat nu eens niet traditioneel bloemig is, maar een serieus mooi palet van frisse bloemen als neroli en jasmijn, een vleug citrus en in de basis zwoele noten als saffraan, patchouli, mirre en wat witte musk. Verfijnd, licht aards en dromerig, en heerlijk om dicht op je huid te dragen.

Complimenten Mart voor dit mooie parfum. We gaan het binnenkort zeker reviewen. Shop Mart Visser Eau de parfum hier online. 

Philosophy Renewed Hope in a Jar

Elke 60 seconden gaat er een potje Hope in a Jar over de toonbank, zo vertelt het bedrijf ons. Dat klinkt al als een top skin care product, maar blijkbaar kon het nóg beter en fijner. Begin 2015, zestien jaar na dato van de eerste Hope, werd een verbeterde versie geïntroduceerd.  De nieuwe formule is olievrij en voelt luchtig en romig aan. Een lichtere textuur dus, wat nu ook erg ‘on trend’ is, maar zeker niet minder krachtig.

Er zijn nu drie soorten hyaluronzuur moleculen aan toegevoegd, de grote trend in skincare op dit moment, want super vochtbindend. Er zitten  alpha-hydroxyzuren in om de huidstuctuur gladder te maken en aziatisch fruitextract, actusvijgbloesemextract en micro-optische lichtreflectoren moeten de huid een healthy glow geven. Kortom: alles want een moderne vrouw wil. Shop Philosophy Renewed Hope in a Jar hier online. 

TIP! Lees hier onze review over de Hope in a Jar nachtcrème.

M2 Beauté Eyelash Activating Serum

Jaloersmakend lange wimpers bereik je met fake lashes óf met dit onder beautybloggers geliefde serum van M2 Beauté. Hoe werkt het? Elke dag breng je een dun laagje serum langs de wimperrand na het verwijderen van make-up. Na zes tot acht weken moet je fantastisch resultaat zien.

Wat zit erin?   Vitamine B7 (panthenol) versterkt de wimpers en vermindert uitval van wimperhaartjes. Hyaluronzuur houdt de wimpertjes gevoed en gezond. Gehydroliseerde glycosaminoglycaan (belangrijk bestanddeel van collageenrijke weefsels) laat vocht als het ware hechten en geef de wimpers elasticiteit en stevigheid. Lees hier meer over de andere stoffen in dit product.

Shop M2 Beauté Eyelash Activating Serum hier online. 

TIP! Lees hier meer over de (on)mogelijkheden van wimpergroeimiddelen.

Lees ook