Beauty = scheikunde, dat blijkt maar weer;-)

02:28 - 01:28
luistertijd 02:28 - leestijd 01:28

Heb je er ooit over nagedacht hoe het zou zijn als de kleuren van je make-up speciaal voor jou op maat worden gemaakt? Zodat je nooit meer hoeft te twijfelen over welke oogschaduw, lipstick of blush nu dé juiste kleur voor je is? Natuurlijk mag je dromen…

Maar met onderstaande ingenieuze producten die van kleur veranderen en zich aanpassen aan jouw huidskleur worden dromen werkelijkheid. Color changing make-up: van een CC cream die zich aanpast aan jouw teint tot een lippenbalsem die reageert op de pH waarde van je lippen. Je zou bijna denken dat het een scheikundeproject is. Ach… wie houdt er niet van beauty and brains?

 

Smashbox O-Glow Intuitive Cheek Color

Deze kleurloze, heldere gel dep je met je vingertoppen op de appeltjes van je wangen. De formule van de gel reageert op de vochtigheidsgraad van je huid en geeft je wangen binnen enkele seconden een natuurlijke blos. De O-Glow is geschikt voor alle huidtinten, van licht tot donker, en is vrij van parfum.

Je shopt de O-Glow hier.

 

 

Sephora Color Reveal Lipbalm

Deze lippenbalsem van Sephora maakt gebruik van de pH waarde van je huid en is verkrijgbaar in slechts één kleur: Unique Pink. Afhankelijk van de zuurgraad van je lippen transformeert dit verzorgende product met een vleugje honing in zachtroze of helder fuchsia.

Je shopt deze unieke lippenbalsem hier. Sephora verzendt sinds kort ook naar Nederland.

 

Givenchy Gloss Revelateur

Deze transparante gloss van Givenchy versterkt de natuurlijke kleur van je lippen. Je eigen kleur wordt helderder, frisser. Deze gloss heeft een ultra-glanzende formule die niet plakt. Door de slanke applicator kan je de gloss zeer precies aanbrengen.

Je shopt deze fijne gloss hier.

 

Dr. Brandt CC Glow

Met deze CC cream van Dr. Brandt heb je altijd de juiste kleur in handen. Is je teint in de winter wat lichter dan in de zomer? Geen probleem, de CC Glow past zich automatisch aan je huidskleur aan en zorgt voor een mooie egale en heldere teint. De crème verlicht donkere vlekjes, verdoezelt onzuiverheden en geeft een natuurlijke glans door de toevoeging van robijnkristallen. Ook fijn: deze color correcting cream biedt bovedien UVA en UVB bescherming (SPF 30).

Je shopt Dr. Brandt hier.

Lees ook