Verbetert en versterkt de huid terwijl je slaapt

01:11 - 00:42
luistertijd 01:11 - leestijd 00:42

Dat hoop in een potje komt, wisten we. philosophy’s Hope in a Jar dagcrème kenden we natuurlijk al, hij is een groot succes, ook in Nederland. Nu is daar ook een versie voor de nacht aan toegevoegd. De Hope in a Jar nachtcrème belooft je huid te herstellen en te verzachten terwijl je slaapt. Dat is nog eens lekker wakker worden.

De crème is op basis van een gepatenteerd qusome transportsysteem, lezen we in het persbericht. Dat klinkt erg ingewikkeld maar is het zeker niet. Dit systeem zorgt voor een betere, zachtere en effectievere penetratie van de actieve ingrediënten in de huid. Het glycolzuur verbetert en versterkt bijvoorbeeld de textuur van de huid met als claim dat rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar worden.

Verdere claims:

Glycolzuur en betaglucan zijn uitstekende werkzame stoffen. Sweet dreams!

Shop de creme hier online met korting.

Lees ook