Van poepdruppels en badderen met schaaldieren tot aan scheerschuim met feromonen

06:09 - 03:41
luistertijd 06:09 - leestijd 03:41

De beautyschappen zitten vol met de meest spraakmakende, rare en grappige producten. Wij somden de leukste voor je op.

1. Voya Lazy Day Soak

Heerlijk badderen doe je uiteraard met Voya. Dit product bevat gedroogd zeewier voor een extra zacht velletje: tijdens het badderen gooi je de zeewier gewoon in het water. Simple as that.

Het enige wat je wel moet weten, is dat er op de verpakking vermeld staat dat er nog schaaldieren aan het zeewier gehecht zijn. Als ze eenmaal in bad belanden, kan het maar zomaar zijn dat je er gezelschap bij krijgt. Men is wel enthousiast over het product: ze beloonde Red de crème met de Green beauty Award.

Lees hier trouwens alles over de geheimen van zeewier polymeren tegen rimpels.

2. Go Away Gray Capsules

Een pil slikken tegen grijs haar. Als het aan Go Away Gray ligt, is het mogelijk. Het enzym Catalase raakt, naarmate je ouder wordt, op zodat de waterstofperoxide in je lichaam de overhand neemt en Catalase begint af te breken en je haar de grijze kleur geeft. Een pilletje per dag zou grijze lokken binnen drie maanden verminderen. Wat zeggen we: verdwijnen! Het is overigens wel opmerkelijk omdat L’ Oreal al jaren geleden zei mogelijk met een pil te komen, maar die er nog steeds niet. Dus hoe betrouwbaar dit product is??

Waarom zou je eigenlijk van je grijze haar af willen? Grey is hot! Bekijk hier de leukste grijze kapsels.

3. Shimmer Twins Treasure Lashes

Je wimpers met mascara aanzetten is zo 2013. Nee, op dagen dat je nét even dat beetje extra wilt toevoegen aan je verleidelijk blik, kies je uiteraard voor deze nepwimpers met hartjes.

Hoe je ze het beste aanbrengt? In dit artikel lees je handige tips. Kind kan de was doen.

4. Nu Face Trinity Facial Toner

Deze toner is een mini-facelift voor thuis die gebruik maakt van elektrische schrokken. Dat laten we toch liever aan de professionals over. En nu we er langer naar kijken, heeft de verpakking iets weg van een vrouwenspeeltje..

 

 

 

5. Fresh Body Fresh Breasts

Vrouwen met kleine borsten hebben er waarschijnlijk geen last van, maar diegenen met een grote borstpartij wel: zweet tussen je borsten. Dat blijkt namelijk een big issue te zijn voor sommige vrouwen. Fresh Body Fresh Breasts biedt uitkomst en houdt je borsten ‘heerlijk fris’.

Vorig jaar testten verschillende vrouwen speciaal voor BeautyJournaal producten van Breast Gro, lees hier het verslag.

6. Aesop Post-Poo Drops

Poep stinkt. Punt. Maar blijkbaar is dat niet genoeg voor sommigen. Welnee, Aesop en A.P.C bedachten samen deze ‘poepdruppels’ om de ‘onwelriekende geurtjes’ in het kleinste kamertje in huis tegen te gaan.

Het goede nieuws is dat je het niet op De Grote Boodschap hoeft te druppelen. Hoe het wel werkt: druppel voor De Grote Boodschap wat in de wc-pot, doe je ding en trek vervolgens door. Om de ruimte nog eens extra op te frissen met de geur van o.a Ylang Ylang en mandarijn kun je ook wat druppels in de wasbak druppelen. Je maakt in ieder geval grote indruk op je visite.. De kosten: 29 dollar. Dan pakken wij er toch liever de bus Brise bij.

7. Crazy Girl Wanna Be Naked Shave crème

Een scheerschuim met feromonen. Drie keer raden welke van de twee geslachten dat bedacht heeft (zowel het idee als de naam). Na het scheren zou je genoeg mannen kunnen aantrekken.

Het Axe-effect, zeg maar maar dan net andersom. Wishfull thinking voor de mannen: in dit artikel werd al duidelijk dat feromomen in parfum niet werken. Toch wel weer een leuke marketingstunt. Wij maken echter liever gebruik van onze vrouwelijke charmes..

8. Baby Foot Easy Pack

De maanden van slippers, sandalen, peep toes en sleehakken zijn weer aangebroken. Zachte voetjes zijn dan een must. Baby Foot Easy Pack belooft voeten zo zacht als die van baby’s.

Draag de speciale voetenzak ’s nachts en de volgende ochtend vallen de vellen ervan af (jakkie!). Na een Google-rondje komen we erachter dat dit écht werkt, alleen het is niet om aan te zien. Ondergetekende wordt er onpasselijk van..

Ook fijn is om je eigen voetenmasker te maken van klei.

9. Reusable Flatulence Deodorizer

Het overkomt iedereen wel eens op momenten waarbij je graag even door de grond wilt zakken. Een scheetje is namelijk zo gelaten. Voor de zachte variant – want ‘harde die klinken, zachte die stinken’- is er de Reusable Flatulence Deodorizer, een soort van Tena Lady die onaangename geurtjes verdoezelt.

De speciale pad kost zo’n 14 dollar maar dan is hij wel herbruikbaar. Herbruikbaar!! Je leest het goed….Nu ja, we lachen erom, maar voor iemand met serieuze darmproblemen….

10. Fun Betty Color Kit

Voor iedereen die het daaronder graag bebost laat, is er de Fun Betty Color Kit. Voor een mooi kleurtje down under..

 

 

 

11. Super Aqua Cell Renew Snail Mask

Een masker op basis van slakkenslijm om je huid te revitaliseren en te verjongen. Dan pakken we er toch liever de onschuldige Little Mademoiselle Macaron peel-off masker van Dr. van der Hoog bij.

Of slangengif echt helpt tegen rimpels? Op BeautyJournaal verscheen eerder een artikel dat gif in crème wel degelijk werkt. Testpanellid Gerti testte zelfs een masker van Manuka Doctor mét bijengif.

After vigorous activity has occurred in the bathroom, Post-Poo Drop’s crisp citrus peel notes– fortified with rich floral elements – effectively neutralise disagreeable smells. This product is Aesop’s second collaborative project with A.P.C., after Fine Fabric Care. – See more at: http://www.aesop.com/usa/packs-and-gifts/home/post-poo-drops.html?show_banner=1#sthash.4hzNAl0v.dpuf

Lees ook