Terug naar de winkel
Magnolia Bliss parfum van Juliette has a Gun

Wat een zalig, vrolijk, energiegevend parfum is dit, zegt Monique! Zonder het leuke verhaal erachter te kennen, was ik bij het ruiken ervan meteen verkocht. Dit zijn bloemen met fris-zoet fruit, en wel in een samenstelling die je de hele zomer wilt blijven ruiken.

Juliette has a Gun

Wat een zalig, vrolijk, energiegevend parfum is dit! Zonder het leuke verhaal erachter te kennen, was ik bij het ruiken ervan meteen verkocht. Dit zijn bloemen, en wel in een samenstelling die je de hele zomer wilt blijven ruiken. Ook al schijnt de zon niet, de geur = zon!
Magnolia, leuk, gek, want magnolia bloemen hebben nauwelijks geur, en die is ook niet te vangen door parfumeurs. Dus je krijgt per definitie een interpretatie.
Magnolia Bliss is geinspireerd op de meest memorabele zomer die onze  tijd heeft gekend: de zomer van 1969. Van hippie festivals, van vrijheid, creativiteit, van liefde. Eindeloos optimisme.
Wat je ruikt: in de top bergamot, in het hart een interpretatie van magnolia en zoet-frisse pruim, in de basis ambroxan en musk. Het parfum behoort tot de bloemig fruitige categorie.
De heerlijke rozerode fles is een feestje op je parfumtafel. Als je van vrolijke, zomerse frisheid houdt, met een vleugje fruit: dit is jouw parfum.

Kopen

Terug naar de winkel

Shop ook