shop Pascaud minerale foundation in poeder Pascaud make-upproducten bestaan uit 100% zuivere pure mineralen van farmaceutische kwaliteit. De foundationpoeder is in maar liefst 7 tinten verkrijgbaar. Bekijken De cultcream aller tijden komt binnenkort met een merkwaardige strategische zijstap. Geen vervolg op het aloude recept, maar een nieuw product met de broth en dan gecommuniceerd dat […]

01:17 - 00:46
luistertijd 01:17 - leestijd 00:46

De cultcream aller tijden komt binnenkort met een merkwaardige strategische zijstap. Geen vervolg op het aloude recept, maar een nieuw product met de broth en dan gecommuniceerd dat het ook van invloed is op de stamcellen in je huid. Apart, heel apart want daarmee gaat La Mer toch echt wat afstand nemen van het anti-brandwond-Nasa-verhaal. Of de formule ook aangepast is hiervoor gaan we nog wel horen. Het kan namelijk net zo goed dat men erachter is gekomen dat de actives in het product ook een (in)directe invloed op het functioneren van de stamcellen in de huid hebben. Door de nieuwe studies van actieve stoffen op genreacties komt men tegenwoordig heel veel meer te weten over wat die stoffen allemaal nog meer doen op (en wellicht) in de huid!

Maar voorlopig vinden we hier nog een leuk beschrijfsel van het aloude concept door een Engelse cosmetisch chemicus die ook met verwondering naar het gebruik van het zeewier kijkt en erop door filosofeert dat polymeren uit zeewier net als behangsellijm een lekker straktrekkend vermogen hebben:-) Nieuwsgierig? Lezen maar!

Lees ook:

Hoe suiker de huid veroudert

Hoe sirtuines je huidcellen langer in leven houden

 

Lees ook