Voor een goed verzorgde decolleté huid

05:10 - 03:06
luistertijd 05:10 - leestijd 03:06

BreastGro Firming Mask

Claim:

Dit nachtmasker lift de huid van borsten en het decolleté, vermindert rimpels en maakt de huid glad, zacht en steviger. Het bevat o.a. Bio-Bustyl dat de aanmaak van collageen stimuleert en de huid vd borsten en decolleté lift. Het ingrediënt Juvinity heeft een anti-rimpel werking en maakt de huid glad en steviger. Je gebruikt het 1 tot 2 keer per week. Het zit in een tube met clickdop. 75 ml kost € 19,90.

Lynn vertelt:

Op het doosje en de tube staat een afbeelding van een borst met een veelbelovend streepje tot waar het zou kunnen groeien. Ik heb dit masker twee maal per week gebruikt in de nacht. Het is een vrij dikke witte substantie. Aanvankelijk geeft het een glimmend effect. Na enkele minuten trekt het in en blijft er een meer stroef dan vettig laagje achter. Er zit een lichte geur aan, maar dat is te verwaarlozen. Het ruikt als een neutrale crème. Als je het afspoelt voel je nog duidelijk een laagje op de huid.

Het doet meer dan een dagcreme of bodymilk

Ik heb van tevoren een foto gemaakt van het decolleté. Mijn huid is zoals altijd wat rood. Ik heb ook een foto gemaakt hoe het er nu uitziet en ik zie duidelijk verschil. De huid toont heel rustig. Het voelt ook goed gehydrateerd aan, niet trekkerig. Bovendien zie ik dat de verticale lijntjes minder zijn geworden. Het masker heeft duidelijk meer effect dan het “meenemen” van het gebied met de dagcrème/nachtcrème/bodymilk, wat ik altijd deed. Van een liftend effect heb ik niets gemerkt.

Goede huidverzorger, zuinig in gebruik

Ik blijf dit masker gebruiken. Je doet er lang mee en het is een goede huidverzorger, bij droogte en tegen lijntjes. Met zo’n tube, want je gebruikt het twee maal (wellicht als de huid het toelaat 1 maal) per week en het smeert goed uit. Ik vind het geschikt als huidversteviger/anti-rimpel, maar het liftend effect is aan mij voorbij gegaan.

 

BreastGro Lifting Gel

Claim:

De BreastGro Lifting Gel is speciaal ontwikkeld om de borsten te liften en te verstevigen door middel van unieke ingrediënten. Klinisch onderzoek toont dat de borsten 18% steviger zijn en 13 % strakker, resultaat bij 14 vrouwen na 30 dagen gebruik. De werkzame stoffen zijn: Bio-Bustyl: stimuleert de aanmaak van collageen, lift en verstevigt de huid van borsten en decolleté. Skin Tightener ST®:verstevigt en maakt de huid strakker. 100 ml kost 29,95 euro.

Anja vertelt:

De plezierig ruikende gel voelt niet glibberig aan wat je bij een gel verwacht, en masseert plezierig uit. Als het goed is ingesmeerd en opgedroogd zie je geen “trekkerige” of “plakkerige” huid. Het parfum trekt snel weg. Helaas kun je niet zien hoeveel product er nog in de flacon zit, dat kun je wel bepalen door aan de onderkant een satéprikker in een gaatje te steken.

Het ziet er echt steviger uit!

Ik heb cupmaat FF, te zwaar voor een liftend effect van een cosmetisch product. Omdat ik de plooien in mijn decolleté wel vrees, slaap ik elke nacht met een Decolette (nacht-b.h.) en heb nagenoeg geen rimpels op mijn decolleté. En tot mijn grote vreugde ziet de huid op mijn decolleté er écht steviger/strakker uit in combinatie met de Lifting Gel!

Soepele huid, zuinige gel

Vooral tussen mijn borsten is de huid strakker. Door het 2 keer daags masseren voelt de huid ook soepeler aan. De gel is zuinig in gebruik. Na 5 weken een flink oppervlak te hebben gesmeerd, zit er zeker nog de helft in de flacon. Ik denk dat je er 3 maanden mee zou kunnen smeren voor een nóg mooier resultaat. En ik ben nú al tevreden.

 

BreastGro Voluminizing Cream

Claim:

BreastGro Volumizing Cream is speciaal ontwikkeld om de borsten te vergroten. Het actieve bestanddeel Volufulinestimuleert de opslag van vetweefsel in de borsten. Kigelinedringt door tot diep in de huid. Verstevigt de huid en het borstweefsel. De borsten worden ook voller (tot wel 8%). De huid wordt zachter, elastischer en is beter gehydrateerd. 100 ml kost  € 39,95.

Tessa:

De crème smeert goed uit alleen je moet het wel goed inmasseren anders blijft je huid de hele dag plakkerig aanvoelen. Na het douchen geeft het na het opbrengen een tintelend gevoel. Mijn huid ziet er strak uit en de crème laat geen vettige glans na.

Net iets voller

Na vijf weken gebruik zie ik dat mijn decolleté er al wat voller uitziet. Op de verpakking staat dat je het minimaal 8 weken moet gebruiken voor een optimaal resultaat. Ik vind het product prettig in gebruik, maar om het te blijven gebruiken, vind ik het net iets te duur.

SHOP! de BreastGro producten hier gemakkelijk online.

 

Lees ook