Met o.a Ombre, dip dye, Clarisonic, kokosolie, Flormar, best geteste producten én haarkleuring met olie..

03:32 - 02:07
luistertijd 03:32 - leestijd 02:07

In 2013 tikte de BeautyJournaal heel wat artikelen weg. Maar welke zijn nou het beste gelezen? Wat vonden jullie als bezoeker het leukste en/of meest interessants, hilarisch, shockerend om te lezer? Bekijk onze top 10 aan best gelezen artikelen op BeautyJournaal. Enjoy!

1. Ombre & dip dye

Jullie kregen maar geen genoeg van deze twee haartrends: ombre (alsof je de hele dag in de zon hebt gelegen, voor een sunkissed look) en dip dye (je lokken gedoopt in de verf). In deze post vertelt Josh Wood, de Global Creative Director Colour van Wella Professionals, alles over de verschillen tussen deze twee haarlooks,.

2. Clarisonic & Visa Pure

De reinigingsborstels die je huid extra reinigen en je een schoon en zacht velletje geven. Vorig jaar kwamen de Visa Pure van Philips en de Clarisonic van L’Oréal op de markt en BeautyJournaal’s Monique testte ze vol enthousiasme. Lees hier haar ervaringen met deze reinigingsborstels.

3. Kniptechniek voor weelderige krullen: Curlsys

Is je krullenbos ontembaar? Dat dacht testpanellid Anja ook, totdat ze de nieuwste kniptechniek genaamd Curlsys ontdekte. De naam die erachter zit, is de Schot Brian McLean. Wat het inhoudt? De kapper pakt een bundeltje haar, wat al van nature bij elkaar hoort, en knipt dit met een speciale schaar in een curve. Meer over Curlsys lees je in dit artikel. Geschreven door onze Anja.

4. Best geteste producten van 2012

Het BeautyJournaal testpanel zette hun favorieten van 2012 op een rij. Van de Clinique Stay Matte Oil Free foundation en de Chroma Captive lijn van Kérastase tot aan Mineral Body Butter van het natuurcosmetica merk Sea Line en de geuren van Hilde Solani.

5.  De kracht van kokosolie

Kokosolie smeer je in je haar, je bakt er je karbonade mee en je smeert het op je handen om kloofjes te verminderen. Kokosolie is multifunctioneel.

In dit artikel lees je alles over die krachtige exotische goedje.

6. Haarkleuring met olie

Say what?! Juist ja, zowel Garnier als Syoss kwamen vorig jaar met een haarkleuring met olie. Het zorgt ervoor dat meer kleurpigmenten in het haar kunnen doordringen, waardoor de kleur intenser wordt.

Daarnaast geeft de olie het haar ook een voedende boost en geeft het optimaal comfort aan de hoofdhuid. Meer weten, check dan het artikel over Garnier Olia en Syoss Oleo Intense.

 

7. De collageenbank

Voor BeautyJournaal dook Danielle onder de collageenbank. Waarom ze dat zou doen? De rozerode golven stimuleren op natuurlijke wijze de productie van collageen, hyaluron en elastine. Het resultaat: rimpels, pigmentvlekken, donkere kringen, acne en cellulitis verminderen. Of dat echt zo is, lees je in Danielle’s review over de collageenbank.

8. Inspire 3

Het was maanden bikkelen om dé trends voor voorjaar-zomer 2013 voor jullie op een rij te zetten. Het resultaat werd verpakt in ons prachtige trendmagazine Inspire 3.

9. Winnaars Beauty Astir Awards

In februari werden de winnaars bekend gemaakt van de Beauty Astir Awards op het gebied van make-up, skincare, parfum, haar en lichaam in verschillende segmenten: van massaproductie tot aan de luxe merken). Hier kun je de volledige lijst van Beauty Astir Awards winnaars 2012 nog even rustig doornemen.

10. Flormar opent winkel in Amsterdam

Op 10 oktober opende het Italiaanse make-upketen Flormar de allereerste winkel in Nederland. Fijn voor het Nederlandse publiek: Flormar staat bekend om de budgetproof prijzen.

Lees ook