High quality, low prices!

00:57 - 00:34
luistertijd 00:57 - leestijd 00:34

Flormar Professional Make up komt naar Nederland, zo weet onze ambassador Judy Frijling ons te melden. Het cosmeticamerk opent 10 oktober een winkel in de Kalverstraat in Amsterdam.

Flormar is in 1970 opgericht in Milaan en sinds 1972 wordt de gehele productie in Turkije gedaan. Flormar is succesvol en geliefd geworden in Turkije door haar grote assortiment nagellak, in de prachtigste kleuren. Ze is ze zich daarna gaan richten op het ontwikkelen van parfum, make-up en gezichts- en lichaamsproducten, make-up tools en nagelverzorging. Momenteel wordt Flormar in meer dan 80 landen verkochten op 4 continenten.

De honderden verschillende producten staat bekend om de hoge kwaliteit en, heel erg fijn, de budget prijzen. Erg fijn dat Amsterdam zeer binnenkort ook kennis mag gaan maken met dit internationale succesvolle en populaire merk! Het moge duidelijk zijn: in dit betaalbare segment krijgt Inglot er een concurrent bij.

Lees hier meer zakenpraat.

Lees ook