Haar Kleuren Stylen

Het verschil tussen Ombre Hair en Dip Dye

Het BeautyJournaal-team
Geschreven door Het BeautyJournaal-team

Haircolourist Josh Wood vertelt..

Josh Wood is de Global Creative Director Colour van Wella Professionals en vertelt je in onderstaande video alles over de verschillen tussen Ombre en Dip Dye hair, hoe te behandelen thuis en of het gevolgen heeft voor de conditie van je haar.

Over Josh Wood

De Brit nam de coupes van Elle MacPherson, Sam Taylor-Wood, Laura Bailey, Kylie Minogue, January Jones en Jemima Khan al onder handen en werd een haarlegende door de ‘Halo-ing’ verftechniek waarbij een ring van highlights (als een aureool) rondom de haargrens wordt aangebracht. Het effect is net alsof je de hele dag in de zon hebt gelegen met je haren naar achter. Na jarenlang gewerkt te hebben voor zijn eigen bedrijf Real Hair werd het tijd om een nieuwe richting in te slaan; Wood zette in 2011 een nieuw haaratelier (géén salon!) op in Holland Park (Londen) met rustgevende muziek op de achtergrond, gezonde smoothies voor lichaam én haar en een eigen sleutel voor vaste klanten.

Lees ook:

 

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

2 reacties

Reageren