Ga happy 2014 in met Elemental Herbology, Malin+Goetz, First Aid Beauty

03:45 - 02:15
luistertijd 03:45 - leestijd 02:15

cosmania2Doffe huid, wallen, opgeblazen gevoel, extra kreukels in je huid? Tekenen van het feit dat er lekker gefeest is! Een goed begin is het halve werk, vandaar dat we 2014 fit, gezond en bruisend van energie in willen gaan.

COSMANIA heeft een top 4 van detox-producten samengesteld om je voor te bereiden, om straks na het feestgedruis van december je huid en lichaam te zuiveren en jezelf te ontdoen van gifstoffen. Alvast een happy 2014!

Tip 1 – Facial met de Facial Detox van Elemental Herbology

Elemental Herbology Facial Detox is een zuiverend masker. Het is diep reinigend en adstringerend. Het masker bevat Amazone klei om de verstopte huid te reinigen en ‘mee-eters’ bij regelmatig gebruik op te lossen. Daarnaast vermindert het masker vlekjes en pigmentvlekken.

De Elemental Herbology Facial Detox wordt aanbevolen voor alle huidtypen, kan het hele jaar gebruikt worden en is helemaal heerlijk om je huid te verwennen na al het feestgedruis.

DETOX_First-Aid-Beauty_Detox-Eye-Roller-@-COSMANIATip 2 – Doe als Tyra met de Detox Eye Roller van First Aid Beauty

Tyra Banks heeft een legendarisch oogproduct getest en geroemd in haar Amerikaanse talkshow. Het gaat om een verfrissende oogroller op basis van cafeïne: de Detox Eye Roller van First Aid Beauty.

Dit wonder in een flesje doet wallen, donkere kringen en kraaienpootjes als sneeuw voor de zon verdwijnen. Het serum is inmiddels razend populair in de VS en UK. Twee uur na de talkshow van Tyra was de Detox Eye Roller in de hele US uitverkocht!

cosmania3Tip 3 – Detox Botanical Infusion van Elemental Herbology

Energie & voeding in een flesje: de Detox Botanical Bath/Shower Infusion. De olie helpt om vocht af te drijven en stimuleert de bloedsomloop en verplaatsing van gifstoffen. Een ideale bondgenoot tegen cellulitis. Het zuivert en verkwikt een sloom lichaam en trage geest terwijl het de huid zacht maakt en voedt.

De Elemental Herbology Detox Botanical Bath/Shower Infusion helpt zwellingen in buik, heupen, billen, benen en enkels verminderen. En, niet onbelangrijk, het is de perfecte detox na een avondje feesten.

cosmaniaTip 4 – Oxideer je huid met het (Malin+Goetz) Detox Face Mask

Het (Malin+Goetz) Detox Face Mask is een zeer innovatief, diep reinigend masker. De innovatieve textuur ‘oxideert’ (je moet dat echt beleven om precies te begrijpen wat we hiermee bedoelen) met zeer milde bestanddelen om al het vuil van je huid te verwijderen en tot diep in de poriën te reinigen.

Geavanceerde aminozuren en natuurlijk amandel extract zuiveren, kalmeren, verhelderen en brengen de huid in evenwicht. Stabiele vitamine C, antioxidant Vitamine E en soja proteïne helpen om de huid te verstevigen en lijntjes te verminderen. Het (Malin+Goetz) Detox Face Mask werd beloond door het Amerikaanse tijdschrift Allure met de ‘Best of Beauty Awards’, als het ‘Beste diep reinigende masker’.

Nieuwsbrief en kortingen!

Schrijf in op de nieuwsbrief van Cosmania en ontvang een kortingscode van maar liefst 15%. Klik hier.

Deze informatie behoort tot het merkendossier van Cosmania op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees hier meer over alle mooie merken die te koop zijn bij Cosmania, in de winkel + online.

Dit schreef BeautyJournaal zelf over Cosmania:

Lees ook