De eerste huidverzorgingslijn die je zelf samenstelt..

03:20 - 02:00
luistertijd 03:20 - leestijd 02:00

Kunst K_landscapeKunst K is een nieuw huidverzorgingsmerk, gecreëerd in New York City, dat individualisme in huidverzorging voorop plaatst. Het eigentijdse apothekers concept brengt het beste van twee werelden: geïnspireerd op traditionele visies en doordrenkt met state-of-the-art technologie. De gebruiker heeft de vrijheid om zelf een eigen crème samen te stellen. De gezichtsverzorgingsproducten bestaan uit hoogwaardige basisproducten met bewezen natuurlijke ingrediënten en worden aangevuld met vitamines en verfijnde actieve werkstoffen om een extra werking te onderstrepen.

Happy clientèle

Kunst K, the art of skincare, werd ontwikkeld door Kiril Hristovski. Het belang van vitamines en hun functie op de werking van de huid is de basis waaruit hij zijn producten ontwikkelt. Kiril werkte meer dan tien jaar met ontelbaar veel gezichten in de beautyindustrie. Daarnaast bestaat zijn clientèle met name uit royalties (onder andere ook onze eigen prinses Margriet), first ladies, jet setters, schrijvers,  Fortune 500 executives en staatslieden.

The power of vitamins

Het idee voor Kunst K ontstond toen Kiril samenwerkte met vooraanstaande onderzoekers op het gebied van cosmetische projecten. Het bewijs dat vitamines en natuurlijke oliën de actieve werkstoffen zijn die het meest bijdragen aan een gezonde huid stamt al uit de tijd van de oude Egyptenaren. Dit gegeven, de technologische mogelijkheden en het feit dat er nog geen verzorgingsproducten vanuit deze visie bestond, heeft geleid tot ‘the art of skincare’.

Kunst K_portrait

Custom blend

Na het uitwerken van het concept heeft Kiril samen met dermatologen in de V.S Kunst K ontwikkeld en een ‘op maat gemaakte’ (custom blend) huidverzorgingslijn gecreëerd. Kunst K bestaat uit 2 basiscrèmes, een oogcrème, een masker en 4 vitamines: A+D3, B, C en E. De vitamines zitten verpakt in breekbare ampullen die direct klaar zijn om eigenhandig gemixt te worden met één van de vier producten. Makkelijk, eenvoudig en gepersonaliseerd!

Meer weten? Kunst K is vanaf september 2013 beschikbaar in een aantal specialty shops over de hele wereld, waaronder exclusief bij COSMANIA.

Over COSMANIA

Bij COSMANIA kun je terecht voor speciale beauty brands die nog niet in Nederland te koop waren. Onlangs hebben ze een nieuwe winkel aan de Herenstraat 19 in Amsterdam geopend. In deze moderne, ruime beauty shop kun je in een oase van rust naar hartenlust alle producten van inspirerende, eigenwijze en gerenommeerde internationale beautymerken proberen, ruiken, voelen én kopen. Uiteraard is de webshop 24/7 open en bereikbaar voor iedereen die even niet in de buurt is of geen tijd heeft om langs te komen.

BeautyJournaal’s Monique zal binnenkort een review publiceren over haar Kunst K ervaring met toegevoegd retinol en vitamine D3.

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Cosmania en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

 

Dit schreef BeautyJournaal zelf over Cosmania:

 

Lees ook