Plus bij aankoop van 2 Korres producten een bodylotion cadeau!

03:28 - 02:05
luistertijd 03:28 - leestijd 02:05

Korres_Black Pine_dennen_landscapeHet Griekse Korres veegde als eerste natuurlijke beautymerk de vloer aan met de theorie dat alleen ‘klassieke’ anti-aging producten werken. Ze lanceerden crèmes die crash-tests tegen conventionele crèmes moeiteloos doorstonden en hoger scoorden bij klinische tests. En nu doet Korres het weer! Met een nieuwe cosmetische anti-aging lijn, gebaseerd op een ontdekking die bekroond is met de Nobelprijs.

Nature’s best

De ‘Black Pine’ anti-aging lijn is een nieuwe mijlpaal voor het Griekse huidverzorgingsmerk. Hiermee voorziet Korres op een natuurlijke manier in de behoeften van de huid met heerlijke en effectieve probleemoplossende producten waar voorheen alleen ‘zware’ chemische toevoegingen de klus konden klaren. Black Pine, het ‘zwarte wonder’ is hiermee de meest natuurlijke en duurzame anti-aging totaaloplossing met maar liefst 97,7% aan natuurlijke ingrediënten.

Korres houdt MMP’s in bedwang!

De elasticiteit, stevigheid, veerkracht en hydratatie van je huid worden geregeld door eiwitvezels zoals collageen, elastine en fibronectine. Door de nieuwe verbindingen die deze eiwitten met elkaar aangaan en door de gedeeltelijke afbraak door enzymen die matrix metalloproteïnasen (MMP’s) heten, wordt het bindweefsel van je huid voortdurend vernieuwd. Op jonge leeftijd zijn de eiwitsynthese en de eiwitafbraak nog met elkaar in evenwicht. Helaas wordt deze balans met het ouder worden verstoord: de nieuwe eiwitsynthese vermindert terwijl de afbraak juist toeneemt. Hierdoor worden de tekenen van veroudering steeds meer zichtbaar. Vandaar het belang om de werking van de MMP’s af te remmen.

Korres_Black-Pine_range_portrait

Zwart natuurwonder

Een effectief ingrediënt dat de werking van MMP’s weer tot een normaal jeugdig niveau terugbrengt is Epigalocatechine, een zeer doeltreffend polyphenol uit de Zwarte Den wat in de formules van Black Pine van Korres verwerkt is. Hiermee biedt Black Pine een totale anti-aging oplossing:

  1. Verstevigend en contour verbeterend
  2. Onmiddellijk liftend
  3. Anti-rimpel
  4. Hydraterend en verhelderend

Goedgekeurd

De Black Pine is uitgebreid klinisch getest om de werkzaamheid vast te stellen met een uitzonderlijk resultaat. Alle 100 vrijwilligers (dus 100%) die deelnamen aan tests bevestigden na 2 maanden gebruik dat zij hun huidige anti-rimpel/anti-aging crème zouden vervangen door de Black Pine crème.

Mogen we even voorstellen

Het assortiment van Black Pine bestaat uit een een dagcrème (€49), een nachtcrème (€52) en een oogcrème (€46). De crèmes zijn dermatologisch getest, vrij van parabenen, minerale oliën, siliconen, propyleen glycol, ethanolamine en polycyclische muskus (PCM) en hebben een ftalaat-vrije geur.

Cadeau van Korres!

Tijdelijk krijg je bij COSMANIA (in de winkel aan de Herenstraat 19 in Amsterdam, of in de webshop), bij aankoop van je 2 favoriete Korres producten een heerlijke Guava Body Butter van 50 ml cadeau!

De producten zijn in Nederland exclusief verkrijgbaar bij COSMANIA (in de webshop en in de winkel aan de Herenstraat 19 in Amsterdam).

Deze informatie behoort tot het merkendossier van Cosmania op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Meld je via deze link aan voor de COSMANIA nieuwsbrief.

Dit schreef BeautyJournaal zelf over Cosmania:

 

Lees ook