Lekker dippen!

01:44 - 01:02
luistertijd 01:44 - leestijd 01:02

Bourjois South Beach Souvenirs is een collectie om je vingers bij af te likken. De lijn bestaat uit Vernis 1 Seconde nagellakjes, glanzende lipglosses, een handige nageltool en – onze favoriet! – nageltoppings. De lijn is geïnspireerd op de tropische badplaats Miami en doet ons zo op het eerste gezicht denken aan een ijssalon..

Nagels & lippen

De Vernis 1 Seconde nagellaklijn komt voor deze zomer met twee nieuwe tinten, te denken aan In the Navy (helderblauw) en Turquoise Block (groen turkoois). De nagellakcollectie wordt aangevuld met de kleuren Méli Melon (koraalrood) en Rouge Poppy (helderrood). De lipgloss Gloss Effet 3D komt in de kleuren Rouge Electric, Orange Electric, Rose Electric, Corail Artisic.

Nageltoppings

Om je nagels nog feestelijker te maken, bestaat de lijn ook uit kleurrijke Manicure Toppings die je over je – nog natte – nagellak moet strooien voor een kleurrijk confetti-effect. De topping zijn verkrijgbaar in de tinten Coral Bikini (koraal met geel), Lilac Sand (paars met parelmoer) en Maliblue (blauw met zilver). Lekker zomers! Daarnaast kun je je nagels opfleuren met de Dotting Tool waarmee je kleine of grote kleurrijke stippen op je nagels kunt doen.

Vernis 1 Seconde en de Manicure Topping zijn te koop voor €8,49 per stuk. De Gloss Effet 3D kost €10,99 per stuk en de Dotting Tool is €6,99.

[bestelbutton url=”http://www.onlinemakeup.nl/cosmetica/?tt=8733_12_54895_nagellak&r=%2Fbourjois%3Fcat%3D26″]

 

 

Lees ook:

Lees ook