M.A.C Cosmetics, Huda Beauty, L'Oréal Paris, Guerlain

06:28 - 03:52
luistertijd 06:28 - leestijd 03:52

Nieuw seizoen, nieuwe beautyproducten! Bereid je voor op de zomer met deze heerlijke, nieuwe make-up producten. Van langhoudende mascara en zomerse blushtinten tot luchtige foundation en een prachtig glanzende bronzer. Laat je lekker inspireren! 

M.A.C. Cosmetics – M.A.C Stack Legit Lift Lash Primer en Chestnut Stack 

De M.A.C Stack familie breidt uit! Nieuw in het assortiment is de Legit Lift Lash Primer en de populaire M.A.C Stack Mascara in een prachtig kastanjebruine tint. 

Legit Lift Lash Primer

Voor platte wimpers die naar beneden vallen, of gekrulde wimpers die wat extra lengte kunnen gebruiken is de nieuwe Legit Lift Lash Primer de ultieme hack. Deze formule werkt met alle mascara’s als ondersteunende basis voor volume, lengte, lift en hold. 

De primer zit vol ingrediënten om je wimpers te accentueren en ze de hele dag in model te houden, met of zonder mascara. Het product heeft een zachte serumtextuur, op basis van ricinusolie en verrijkt met provitamine B5 en een gepatenteerd ClayWax Complex. Het zorgt voor schone en klontvrije wimpers, die de stapelbaarheid van mascara soepel maakt.

M.A.CStack Mascara Chestnut Stack

De M.A.CStack Mascara is een dikke, crèmige formule die niet plakkerig of hard wordt. Hij is ‘stackable’, wat inhoudt dat je gemakkelijk meerdere laagjes kunt aanbrengen. De mascara is nu ook uitgebracht in een mooie kastanjebruine tint, geïnspireerd op de iconische Lip Pencil in de kleur Chestnut.

Huda Beauty – Blush Filter Liquid Blush

Huda Beauty lanceert Blush Filter Liquid Blush, een nieuwe blush met een finish alsof je een filter op je gezicht draagt. Deze lichtgewicht, vloeibare blush heeft een opbouwbare, blendbare dekking en fijngemalen micro-pearls voor een soft-focus glow. 

De formule van Blush Filter smelt moeiteloos in de huid voor een zachte gloed met een vleugje pigment. De blush is verkrijgbaar in vijf kleuren die geschikt zijn voor alle huidtinten en heeft ook een zoete snoepgeur als aanvulling op de namen van de tinten. De schattige applicator maakt het aanbrengen eenvoudig. 

Breng drie stipjes aan op het gewenste gebied om het vervolgens uit te blenden met de vingers zodat het smelt op de huid voor een subtiele kleur en glow.

De Blush Filter is verkrijgbaar in vijf tinten, van roze en koraal tot paars. Ga voor Cotton Candy, Peach Sorbet, Watermelon Pop, Black Cherry of Strawberry Cream.

L’Oréal Paris – Infaillible-lijn

L’Oréal Paris introduceert de L’Oréal Paris Infaillible-lijn, het geheim voor een onfeilbare make-uplook. 

De perfecte basis begint met de Infaillible 32H Fresh Wear Foundation of de Infaillible 24H Fresh Wear Foundation in a Powder. Beide foundations geven een mooi resultaat en blijven de hele dag zitten, zonder te verschuiven/vervagen. Gebruik samen met de foundation de nieuwe Infaillible 3-second Face Setting Mist die tot wel 36 uur fixeert voor make-up die de hele dag blijft zitten, wat de dag ook brengt.

Infaillible 32H Fresh Wear Foundation

De Infaillible 32H Fresh Wear Foundation is een veelzijdige foundation met een stralende finish door de toegevoegde huidverzorgende ingrediënten zoals vitamine C en SPF25. De foundation is verkrijgbaar in breed spectrum van kleuren die perfect passen bij elke huidskleur. 

Toegevoegde light-diffusing micro-pearls verminderen dofheid en zorgen voor een stralende teint. Vitamine C helpt de huid er gladder en stralender uit te zien en SPF25 beschermt de huid elke dag tegen uv-stralen en vervuiling. 

Infaillible 24H Fresh Wear Foundation in a Powder

Voor een matte dekking introduceert L’Oréal Paris de Infaillible 24H Fresh Wear Foundation in a Powder. De poeder dekt als een foundation en biedt een volledige matte finish in één applicatie. Deze vloeistof-naar-poeder innovatie is waterproof, zweetbestendig en geeft niet af. De lichte en gladde textuur levert een makkelijk opbouwbare dekking die de hele dag mooi blijft. Verkrijgbaar in 7 kleuren.

Infaillible 3-Second Face Setting Mist

De nieuwe L’Oréal Paris Infaillible 3-Second Face Setting Mist is een innovatief product dat  make-up tot wel 36 uur lang fixeert, voor het ultieme make-up resultaat. De setting mist droogt in slechts 3 seconden en laat geen druppels, vlekken of plakkerige laag achter op de huid. 

Het geheim achter de Infaillible 3-Second Face Setting Mist is het handige micro-verstuivingssysteem in aerosolvorm, dat de mist gelijkmatig verstuift over je gezicht. De setting mist is eenvoudig aan te brengen voor een moeiteloze en langdurige make-uplook die tot wel 36 uur blijft zitten!

Guerlain – Terracotta Superbloom Summer Poeder

Met Terracotta Superbloom brengt Guerlain haar iconische Terracotta Light, het populairste bronzing poeder in Europa, opnieuw uit als zomerse limited edition van de bestverkopende tint 03.

Het poeder bestaat zoals gebruikelijk voor 96% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en hult de huid in een gezonde bronzy glow. Deze exclusieve versie is nu ook navulbaar en zit vervat in de iconische case die het embleem van Guerlain, de bij, in de kijker zet. 

Het design brengt ook hulde aan de ‘Superbloom’, een zeldzaam natuurfenomeen waarbij elke lente miljarden wilde bloemen tot bloei komen in de Californische woestijn.

Dit poeder bevat drie tinten: een bronzer als basis, een felroze blushtint en een koraalkleurige blushtint. Ze vormen samen een bij met vleugels die wordt gecontrasteerd door een fuchsia highlighter.

Violette, Creatief Directeur Make-up bij Guerlain, stelt twee verschillende aanbrengmethodes voor: strijk over alle tinten door elkaar heen voor een zongebruinde look, of neem het poeder op uit het lichaam of de vleugels van de bij voor een blozend effect.

Bekijk hier al onze Nieuw in de Winkel artikelen

Lees ook