Glossy lak die tot zeven dagen houdt!

01:11 - 00:42
luistertijd 01:11 - leestijd 00:42

Niets zo vervelend als je nagellak na een dag begint af te bladderen. Zeker niet als je er tijd en moeite in hebt gestoken. Max Factor bespaart ons de nodige frustraties met de introductie van Glossfinity, een lijn vol kleurrijke nagellakjes met een claim die ons als muziek in de oren klinkt; de lak houdt zeven dagen lang .

Glossfinitity bestaat uit negentien verschillende kleuren: van felle tinten als Disco Punk en Hyper Tropicality en romantische nudetinten als Cute Coral en Perfect Poise tot aan chique lakjes in edelsteentinten als Jade Allure en Noisette.

De claims:

Glossfinity van Max Factor is nu te koop.

[bestelbutton url=”http://www.bol.com/nl/l/mooi-gezond/make-up-nagels-max-factor/N/12396+4286712567/weergave/tegels/index.html”]

 

Lees ook:

Lees ook