Glanzend de zomer in met goudshampoo, zaadbakjes, en shimmerlotion

03:20 - 02:00
luistertijd 03:20 - leestijd 02:00

Glitter en glinster. Goud heeft een magische uitwerking die ons verleidt het aan te willen raken. Dat is waarschijnlijk ook waar OPI, L’Oréal en Yves Rocher aan dachten bij het ontwikkelen van hun nieuwe producten.    

L’Oréal Mythic Oil: Souffle D’Or Sparkling shampoo & conditioner

Elisah schreef al eerder over de Mythic Oil. L’Oréal Professionnel introduceert nu Mythic Oil: Souffle d’Or. Deze lijn bestaat uit een sparkling shampoo en conditioner.

De producten bevatten microscopische goudparelmoerstoffen. Volgens L’Oréal kunnen deze stoffen het haar mooi laten glanzen. Verder bevatten de producten stoffen als arganolie en saffloerolie. Deze twee ingrediënten staan bekend om hun voedende werking. Arganolie kan volgens L’oréal gemakkelijk worden opgenomen door het haar. Daarnaast is deze stof rijk aan vitamine E en essentiële vetzuren. Saffloerolie kan volgens L’Oréal het haar herstellen en beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals föhnen en stijlen.

De geur van de Souffle d’Or producten zijn verrijkt met mandarijn, jasmijn en vanille. De producten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij L’Oréal Professionnel salons. Ze zijn vrij van parabenen, en ontwikkelt voor fijn en dof haar. De Souffle d’Or shampoo heeft een consumentenadviesprijs van €15,60. De Souffle d’Or conditioner €19,05.  

***SHOP! Deze heerlijke producten hier online met korting!

Claims:

Liquid Sand by OPI

De nieuwe Brights collectie van OPI is geïnspireerd door legendarische Bond vrouwen uit de filmgeschiedenis. De textuur van deze OPI nagellakjes zijn op dit moment erg populair. De nagellakjes hebben een reflecterende sprankeling, maar ook een matte finish. Bij het aanbrengen zie je de nagellak meteen transformeren. De Bond collectie bestaat uit zes kleuren en is ook verkrijgbaar in een minipack. Losse Liquid Sand OPI nagellak €14,25 (15ml). De Minipack bestaande uit 4 kleine nagelakjes (3.75ml) voor €18,95.

Yves Rocher Monoï de Tahiti

Monoï betekent in het Tahitiaans ‘geparfumeerde olie’. In Tahiti gebruiken vrouwen dit 100% natuurlijke middeltje op het huid en haar. Een eeuwenoud beautygeheim dat wordt doorgegeven. Volgens Yves Rocher wordt deze olie snel door de huid opgenomen, en zorgt het voor een goede hydratatie. De glanzende parelmoerdeeltjes in de olie stralen door de flacon heen. De geur doet je echt denken aan een paradijs – het product bevat namelijk tiaré bloemen. De bloemkoppen van deze bloemen worden geweekt in kokosolie. Hoewel de flacon er stralend uitziet, is het wel even uitkijken met het aanbrengen. De opening is vrij groot. De olie geeft subtiele glitters af aan de huid. Leuk voor op vakantie. Monoï de Tahiti €11,90. (100ml)

Claims:

***SHOP! Bestel dit YR-product hier direct online met 40% korting.

 

Lees ook:

Lees ook