Gevoed en glanzend met argan

02:49 - 01:41
luistertijd 02:49 - leestijd 01:41

In de zomer kan je haar snel uitdrogen onder invloed van de zon en zee. Het gevolg: droog, stug en pluizig haar. Het luxe haarverzorgingsmerk Organix heeft daar de perfecte remedie voor.

Verzorgen en verwennen

Verzorg én verwen je haar vanaf nu met de luxe Moroccan Argan Oil Shampoo en Conditioner en ga voor zijdezacht haar! Organix is niet voor niets dé shampoo van Amerikaanse sterren zoals Tyra Banks, Anne Hathaway en Eva Mendes. Geniet net als zij van de heerlijke geuren en het beste uit de natuur.

Natuurlijke vitamine E

De Marokkaanse arganolie wordt het Marokkaanse goud genoemd. Al eeu­wenlang wordt deze natuurlijke olie gebruikt als bron van natuurlijke vitamine E en antioxidanten: het helpt de huid- en haarcellen snel herstellen. De Moroccan Argan Oil Shampoo is dan ook dé oplossing voor droog, breekbaar, beschadigd en gekleurd haar.

Glansherstel en zachtheid + veerkracht

De Moroccan Argan Oil Shampoo bevat daarnaast nog meer pure verzor­gende ingrediënten, die je haar vanaf de wortels tot in de puntjes perfect verzorgen. De shampoo herstelt de glans en zachtheid van je haar, en geeft bovendien meer veerkracht.

Bijpassende stylingproducten

Met de bijpassende Moroccan Argan Oil Conditioner versterk je dit effect nog. Zo verbetert niet alleen de vochtbalans van je haar, maar bescherm je je haar ook tegen de hitte en uitdroging van je föhn en de zon. Het resultaat: zijdezacht en verleidelijk haar dat soepel valt. Dankzij de heerlijke geur is het extra genieten onder de douche!

De complete serie haarverzorgingsproducten uit de Moroccan Argan Oil-serie bestaat uit de Shampoo & Conditioner, Smooth Perfection, Curling Perfection die zorgt voor prachtige, stevige krullen, Renewing Argan Oil die de glans herstelt, en de Argan Oil Renewing Treatment.

Ook lekker voor je huid

Organix heeft overigens voor alle haartypes een geschikte variant: van gezond haar dat gezond moet blijven tot droog of beschadigd haar dat extra verzorging nodig heeft. Probeer ook eens de diverse stylingproducten of de heerlijke body wash en body lotion. Alle producten van Organix zijn bovendien vrij van sulfaten en parabenen, milieuvriendelijk en duurzaam! De diverse shampoos en conditioners zijn verkrijgbaar via de betere drogist (o.a. DA) en natuurlijk via de website van Organix Hair, voor € 11,99.

WIN een heerlijk pakket haarverzorgingsproducten t.w.v.  € 60,-!

Sexy zomers haar? Beautyjournaal geeft namens de webshop Allesvoorjeuiterlijk.nl super verwenpakketten weg van de Organix haarverzorging ter waarde van € 60,00!  Het bestaat uit de heerlijke Moroccan Argan Oil Shampoo, Conditioner, Curling Perfection, Oil Treatment en Renewing Oil voor zijdezacht, glanzend en verleidelijk haar.Ga hier naar de actie-pagina.

Lees ook