De kracht van kokokolie voor gezicht, lichaam en haar!

02:56 - 01:45
luistertijd 02:56 - leestijd 01:45

Dat kokosolie een verzorgend en hydraterend effect heeft op huid en haar kon je al eerder lezen op BeautyJournaal. Dit tropische wondermiddel voegt Dr. Organic ook toe in de Virgin Coconut Oil verzorgingslijn voor gezicht, lichaam en haar. De lijn belooft de droge en vermoeide huid en haren weer te laten stralen door een combinatie van kokosolie, papaja en aloë vera.

Voor het gezicht

 1. Virgin Coconut Oil dagcreme: intensief voedende crème met anti-agewerking op basis van kokosolie en een complex van essentiële oliën en natuurlijke extracten die de huid hydrateren en verzachten. Prijs is €11,99 voor 50ml.
 2. Virgin Coconut Oil nachtcrème: nachtelijke vochtboost voor de huid met dezelfde ingrediënten als de dagcrème. Prijs is €11,99 voor 50ml.
 3. Virgin Coconut Hydrating Radiance Elixir: geeft de huid een energieboost. Bevat biologische extracten en tropische oliën die voor een verjongingskuur zorgen. Deze mix herstelt het hydrolipide filmpje dat de huid beschermt. Geschikt voor de zeer gestreste en vermoeide huid. Prijs is  €12,99 voor 30ml.
 4. Virgin Coconut Oil Eye Perfect: antirimpelfiller die kraaienpootjes, fronsrimpels en fijne lijntjes vermindert en de oogcontour verstevigt. De claim is dat dit binnen 15 minuten na het opsmeren zichtbaar is. Prijs is  €12,99 voor 15 ml.

Voor het lichaam

 1. Virgin Coconut Oil Body Soufflé: verzorgende en hydraterende bodylotion. Bevat kokosextract, aloë vera sap en fruitextracten. Prijs is €12,99 voor 200ml.
 2. Virgin Coconut Oil Body Wash: verzorgende en hydraterende bad- en douchegel met een combinatie van kokosnoot en een mix van bio-actieve en biologische ingrediënten als papaja-, mangofruitextracten en cacaobonenextract. Prijs is  €8,99 voor 250ml.
 3. Virgin Coconut Oil Hand & Nail Cream: hydrateert de handen en nagel. Bevat een krachtige combinatie van vitamine C en vitamine E voor een optimale hydratatie. Prijs is €8,99 voor 100ml.
 4. Virgin Coconut Oil Skin Lotion: super hydraterende, verzorgende en verstevigende bodylotion. Rijk aan anti-oxidanten en celvernieuwende proteïnen. Prijs is €9,99 voor 200ml.
 5. Virgin Coconut Oil Moisture Melt Body Oil: voor een intense hydratatie. Speciaal voor de ultra droge huid. Bevat kokosolie, Gardenia bloemen, papajaolie, mangoboter, cacaoboter, sinaasappelextact, bergamotolie, citroenschilolie en vitamine E. Prijs is €14,99 voor 90g.

Voor het haar

 1. Virgin Coconut Oil Shampoo: werkt hydraterend, verzorgend en regenererend. Met kokosolie, sinaasappelextract en mango-extract. Claimt je haardos vol, glanzend en gezond te maken. Prijs is €8,99 voor 265ml.
 2. Virgin Coconut Oil Conditioner: werkt hydraterend, verzorgend en regenererend. Met kokosolie, sinaasappelextract en bergamotolie. Prijs is €8,99 voor 265ml.

 

***SHOP hier online mooi organic haarverzorgingsproducten.

 

Lees ook:

Lees ook