De nieuwste maandfavorieten!

09:02 - 05:25
luistertijd 09:02 - leestijd 05:25

Harriet:

“Mijn maandfavoriet is Laura Mercier Caviar Stick Eye Colour. Ik had nog een cadeaubon van Skins Cosmetics liggen – hoe fijn – en wilde die besteden aan mooie make-up van Laura Mercier. Nieuw in het assortiment is de crèmige oogschaduw in penvorm. Wat een fijn product. Prachtige diepe edelsteen kleuren in een glanzende crèmige substantie. De tip van de ‘pen’ is niet te groot en niet te klein, zodat je er goed mee kan werken. Zeer lang houdbaar, geeft niet af, gaat niet in plooitjes zitten, maar is toch goed te vervagen en te mengen als je het opbrengt. De teststrepen op mijn hand bleven de hele dag zitten (met handen wassen en al) maar met een goede make-up remover is het toch makkelijk te verwijderen. Verkrijgbaar in 8 kleuren – ik heb de Khaki en Amethyst gekozen. Mooi! Nu wil ik er natuurlijk nog meer.. Prijs is €27,95.

 

Berna:

“Mijn favoriet is L’Oréal Elnett Satin 230 Heat Protection Styling Spray. Ik was op zoek naar een product om mijn haar te beschermen tegen de föhn en stijltang en de verkoopster adviseerde me dit. Een serie bestaande uit drie verschillende producten: voor krullen, steil haar en meer volume. Ik heb die voor steil haar en krullen gekocht. Vooralsnog heb ik die alleen voor de krullen gebruikt. Ik waste mijn haar, föhnde het en gebruikte de Carmen set en kreeg zowaar veerkrachtige krullen zoals beloofd. In de loop van de dag zakten de krullen helaas toch uit. De volgende ochtend geen echte krullen maar slag in het haar en niet pluizig. De dag erna beetje hetzelfde. Op de fles staat dat het product tot drie dagen krult. Bij mij is dat niet het geval. Vind ik trouwens niet erg; vind twee dagen meer dan genoeg. Ik weet dat product bedoeld is om te beschermen tegen o.a de hete föhn maar je kunt het ook op nat haar gesprayd en natuurlijk laten drogen. Ook dan heb ik een mooie slag in mijn haren. De volgende ochtend na ontwaken zag ik geen pluizige bol en mooie krullen, maar wél een natuurlijk ogende coupe! Van de week ga ik die voor steil haar uitproberen: jullie horen dan volgende keer of dat ook bevalt. De prijs is €7,99 voor 170ml.”

****SHOP! Het product hier direct online

.

Babs:

“Mijn favoriet is de Clarins Lisse Minute Instant Smooth. De claim is dat het rimpels opvult met acadacia micropareltjes en er een onzichtbaar laagje op de huid wordt gelegd . De micropareltjes nestelen zich in de lijntjes, vullen zich met vocht en zwellen op als kleine sponsjes. Lisse Minute kan gemengd worden met foundation. Wat vind ik er zelf van? Het is niet echt een crème, meer een pasta. Ik testte het door de helft van mijn ‘plooirokje’ (rimpeltjes tussen lippen en neus) te behandelen. Al deppend heb ik het opgebracht, het versmelt mooi met de huid en vult direct de rimpeltjes op, waardoor een egaal effect ontstaat. Ik zag direct het verschil. Ook mijn poriën werden minder zichtbaar op mijn wangen. Je hebt er heel weinig van nodig, een klein toefje is al voldoende. Ik vind dit absoluut een fijn product; je kunt het onder of zonder je foundation opbrengen. Ik vond nog een leerzaam filmpje op Beautyjournaal, waar Sabine een mooie make-up krijgt van Clarins. De prijs is €27 voor 15 ml.”

****SHOP! Bestel dit product hier direct online met korting, zonder verzendkosten.

 

Rona:

Collistar Brightening Cleansing Foam is mijn favoriet. Al jaren gebruik ik voor de reiniging van mijn gezicht het liefst een ‘splash’. Daarna hoor je natuurlijk een toner te gebruiken om de pH-waarde van je huid weer te herstellen. Deze van Collistar is een reinigingsschuim plus toner in één. Het is een heerlijk zacht schuim dat de huid verfrist en van vocht voorziet. Bevat lychee extract (met beschermende, herstellende en verhelderende eigenschappen), trehalose (vochtbinder) en aloe vera extract. Wordt aangeraden bij een valere teint. Ruikt zacht fris en voelt zeer aangenaam op de huid. Erna ervaar ik absoluut geen trekkerig gevoel.De prijs is € 20,37 voor 200ml.”

***SHOP DIRECT! Heerlijk is ook de Multivitamin Toner van Collistar. Bestel met korting en gratis verzending.

Yvonne:

“Mijn product van de maand is Rituals’ A Touch of Happiness Sweet Orange & Cedar Wood. Een lekkere zachte bodycrème. Hij voelt heerlijk zacht op je huid. Ik heb de neiging om hem extra dik te smeren en in te masseren. Ben bang dat ik met deze 200 ml niet lang zal doen; ik smeer me er ’s avonds ook mee in. De geur is fris maar ook een beetje bedwelmend. Deze bodycrème geeft me verder een luxe en fris gevoel en ook nog een zachte huid. Ja, hij werkt verslavend! De prijs is €15 voor 200ml.”

****SHOP! Bestel dit product hier online.

Roos:

“Soms verlang je terug naar een oude vriend. Dat gevoel heb ik wel eens wanneer er weer tientallen nieuwe geuren op de markt verschijnen. Ach, ze hebben allemaal een prachtig verhaal en de ene geur doet niet onder voor de ander, maar toch. Cacharel pour l’Homme uit 1981 brengt me altijd weer in vervoering, laat de tijd even stilstaan, fluistert zacht in mijn oor en stelt me gerust. Deze lieve, maar geenszins softe geur is ruim dertig jaar oud en wat mij betreft tijdloos. Cacharel pour l’Homme opent verfrissend door onder meer bergamot en wordt vervolgens warm, kruidig en zoet, door het gebruik van nootmuskaat en ylang ylang. De basis bevat sandelhout. Deze geur verdient het gewoon om nog eens onder de aandacht te worden gebracht. Hij is zo lekker en zo uniek. En echt niet alleen maar ‘pour l’homme’.. De prijs is €50,40 voor 50ml.”

***SHOP! Bestel dit product online met korting en gratis verzending.

 

 

Maxim:

“Mijn favoriet van de maand juni is de nieuwe geur van onze parfumexpert Spyros. Zijn Untitled #1 van Magnetic Scent is een ware ode aan de jasmijn oftewel de ‘Koning der Bloemen’. Hoewel het een van de meest gebruikte bloemen binnen de parfumcomposities is, komt het niet altijd tot zijn recht binnen de moderne parfumerie. Daar worden vaak slechts een aantal jasmijnaspecten in de geuren verwerkt. Jasmijn van Magnetic Scent daartegenover is een volle, rijke en warme jasmijngeur waar deze bloem in al haar pracht en glorie schittert. Alsof ik op een hete zwoele dag naast een jasmijnstruik zit. Het fruitige karakter van deze jasmijn is aangevuld met de oosterse accenten van harsen en de gourmand nuancen van chocolade en praline. Een verleidelijke jasmijngeur om van te smullen: zo opent deze Untitled #1 zich op mijn huid. De prijs is €110 voor 50ml.”

 

Anja:

“Mijn absolute favorieten van de maand juni zijn de satijnen kussenslopen van Satin Sleepers. Via Facebook kwam ik hier mee in aanraking en heb er dan ook twee aangeschaft. Ik heb van die korte nek-rolkussens en bij Satin Sleepers is dan ook een kleiner formaat sloop te koop (50×60) en ze zijn verkrijgbaar in 12 kleuren. En echt waar, ik heb ’s ochtends geen slaaprimpels meer in mijn gezicht, geen Fido Dido-kapsel én zo’n sloop voelt ook nog eens lekker koel aan. Door het gebruik van huidverzorgingsproducten worden slopen in zijn algemeenheid snel vies. Voordeel met deze slopen is dat je ze wast en ze zo weer droog zijn. Ik kocht ze tijdens een actie en kreeg 10% korting. Prijs van een klein sloop is €17,50 en een groot sloop kost €19,95.

 

Judy:

“Mijn maandfavoriet voor juni is Hierbas de Ibiza, een heerlijke frisse en bijzondere unisex cologne die geïnspireerd is op het eiland Ibiza. Ik gebruik de cologne in de lente en zomermaanden bijna dagelijks (en ook royaal, het is een cologne dus meer aanbrengen mag). De geur geeft mij een heerlijk vakantiegevoel. De ingrediënten zijn typische Ibiza kruiden en bloemen, zoals sinaasappel, citroen, lavendel, rozemarijn, tijm, salie, geranium , jasmijn, oranjebloesem, kaneel en vanille. Er is tevens badzout, douchegel, zeep en bodylotion verkrijgbaar van Hierbas de Ibiza.  Extra leuk, het merk komt ook écht uit Ibiza! De eau de cologne kost €60 voor 100ml.”

Lees ook:

Lees ook