Nu is ook Clinique om…

01:54 - 01:08
luistertijd 01:54 - leestijd 01:08

Na de razend populaire BB cream is nu ook de CC cream in opmars. Chanel en Olay  en ook L’Oréal hadden er al één en nu is ook Clinique aan de beurt met een zogenaamde Colour Correcting crème die afrekent met rode vlekjes en een grauwe teint weer gezond maakt. De Superdefense CC Cream SPF30 Colour Correcting cream belooft een egale teint met een natuurlijke uitstraling. Weer zo’n wonder uit een potje!

Hoe werkt het?

De CC cream bevat hyaluronzuur dat de huid verfrist en vochtbindende ingrediënten als Trehalose en Sorbitol die, volgens het persbericht, voor een optimale hydratatie van de huid zorgt. Daarnaast beschermt de SPF30 de huid tegen UVA/UVB-straling om zichtbare huidveroudering tegen te gaan. Daar moet natuurlijk wel bij verteld worden dat je huid pas echt beschermd is tegen de zon als je het product om de zoveel uur op je gezicht smeert en dat is bij de CC cream natuurlijk niet de bedoeling. In het product zit verder vitamine E, rozemarijn, Nordihydroguaiaretiscg zuur en Ascorbyltocopherylmaleaat die je huid tegen aanvallen van buitenaf beschermen. De CC cream belooft de huid er stralend uit te laten zien.

Claims:

De Superdefense CC Cream SPF30 Colour Correcting cream kost €29,30. Bestel het hier met korting:

[bestelbutton url=”http://clk.tradedoubler.com/click?p=195915&a=2284708&g=19018540&url=http://www.iciparisxl.nl/nl_NL/-/-/SUPERDEFENSE-CC-CREAM-SPF-30-COLOUR-CORRECTING-SKIN-PROTECTOR-/p630725-tsOp_hmDWBEAAAEhQxweqNPf”]

Lees ook:

Lees ook