De BB Cream 3.0!

01:52 - 01:07
luistertijd 01:52 - leestijd 01:07

Na de razend populaire BB Cream is de tijd aangebroken voor de CC Cream, de zogenaamde Correction en Complexion crème die een rode of zwaar vermoeide huid een oppepper geeft. Chanel had er al één, Olaz ook, en nu kan L’Oréal natuurlijk ook niet achterblijven door een eigen CC Cream te introduceren: de Nude Magique CC Cream.

Een CC Cream corrigeert direct de huidtint (optisch) zodat deze weer gaat stralen en verzorgt tegelijkertijd je huid zodat je er ook op lange termijn baat van hebt. De CC Cream bevat bijvoorbeeld een hoog gehalte glycerine en een glycolderivaat die je huid 24 uur lang hydrateert. Een vitaminecocktail van pro-vitamine B5 en vitamine E verbetert de huidconditie terwijl de SPF12 beschermt tegen UV-stralen. Daarnaast zorgen micro-ingekapselde pigmenten, die openbreken tijdens het aanbrengen om kleurpigmenten vrij te laten, dat de crèmige textuur zich aanpast aan elke huidskleur. De huid ziet er direct egaal uit.

De claims:

De Nude Magique CC Cream is verkrijgbaar in twee tinten: Anti-Vermoeidheid (perzik tint) of Anti-Roodheid (groene tint) en kost €13,99.

BeautyJournaals’ Gerti deed ook verslag over dit product: dat lees je hier.

Lees ook:

Lees ook