Guerlain, Lancôme en Neoderma…

04:47 - 02:52
luistertijd 04:47 - leestijd 02:52

De Hollandse temperaturen blijven nog een beetje schommelen, maar de eerste zonnestralen zijn natuurlijk heerlijk op je gezicht. Als de huid wat meer blootgesteld wordt aan de zon kan de huid wat droog en trekkerig gaan aanvoelen. Een hydraterende serum biedt de oplossing. BeautyJournaal heeft wat aanraders voor je op een rijtje gezet: de nieuwste serums van Guerlain, Neoderma en Lancôme.

1. Guerlain Super Aqua-Serum Light

Guerlain introduceert de Super Aqua-Serum light. Een serum met een lichte textuur dat snel wordt opgenomen door de huid. Perfect voor de zonnige dagen. Super Aqua-Serum Ligt is hydraterend en gaat huidveroudering tegen. Het serum heeft een verassende textuur; het verandert namelijk van een crème in een vloeibare substantie als het in contact komt de vingers.

Het Super Aqua-serum bestaat uit de Aqua complex technologie van Guerlain. Dit complex zuivert – wat Guerlain het ‘cellulair water’ noemt – in de huid. Volgens Guerlain ontstaan er rimpels door verontreiniging van dit celvocht. Het is overigens een volstrekt normaal proces dat plaats vindt bij iedere activiteit in en tussen de cellen. Normaal gesproken wordt dit keurig bijgehouden (het celvocht wordt geneutraliseerd) door een stof die ‘clusterine’ wordt genoemd, maar, naarmate je ouder wordt, neemt de werking van deze stof af. Super Aqua-Serum Light bevordert de productie van clusterine. Dat klinkt toch wel heel fijn.

Het serum is zowel voor de normale tot gecombineerde huid. Super Aqua serum Light €97,83 (30 ml) en €138,18 (50 ml). En een ding kunnen we beloven: alle producten uit de Aqua lijnen van Guerlain voelen verrukkelijk aan op de huid, hebben een fijne geur en hydrateren als de besten.

Claims:

2. Neoderma: Moist & Lift Wrinkle Corrector Serum

Eind maart introduceerde Neoderma het Moist & Lift Wrinkle Corrector Serum. Een geconcentreerd serum dat plaatselijke rimpelvorming tegengaat, zo belooft Neoderma. Het Moist & Lift Wrinkle Corrector Serum bevat twaalf actieve bestanddelen, waaronder Allantoïne, Ginko Biloba, paardenkastanje, korenbloem, amandelolie en panthenol. De huid wordt door verschillende bestanddelen gekalmeerd en verzacht.

Met de roller is het mogelijk om de huid te masseren. Volgens Neoderma stimuleert dit zowel de bloedsomloop als de productie van elastine en collageen. Het roestvrijstalen rolballetje geeft een koel en fris gevoel. Het Moist & Lift Wrinkle Corrector serum is verkrijgbaar op de Neoderma website voor €46,10 (20 ml)

Claims:

3. Lancôme Absolue Sublime Regenerating Oleo-Serum

Voor de fans van Absolue komt Lancôme met een pareltje van een serum: de Absolue Sublime Regenerating Oleo. Het serum bestaat deels uit olie en is geschikt voor de gevoelige huid. In de (helaas ingewikkelde) perscommunicatie treffen we de volgende werkzame stoffen aan: essentiële oliën van citroen en olie van de camelia theeplant en van de babassuplant. Ook zit er Pro-Xylane in dat een sterk vochtbindende werking heeft. Er wordt gesproken over toevoeging van ‘rose stem cells’, of dit nu stamcelletjes zijn afkomstig uit rozen: we weten het niet. Lancôme spreekt zelf graag in poëtische termen van een ‘precious jewel-box’. Het belooft een ultrazachte huid met fluwelen finish. De geur moet verfrissend en vrouwelijk zijn dankzij topnoten van cardamom, mandarin en bergamot met in het hart de roos. De basisnoten bestaan uit iris, musk en cedar wood.  De prijs is €199,07 (30 ml). Een ding durven we zeker te stellen: het product zal erg fijn aanvoelen op de huid en fijn ruiken. Daar kun je bij Lancôme van op aan. Lees ook maar eens Gerti’s vergelijkende Youth Code – Illuminizer review, en kijk maar eens wie er wint…

Claims:

************************************

Lees ook:

Lees ook