Plus nog een ander nieuw product...

03:18 - 01:58
luistertijd 03:18 - leestijd 01:58

Het hypermoderne nieuwste Paula’s Choice product RESIST Ultra-Light Super Antioxidant Concentrate Serum tegen huidveroudering is licht als water, maar zit boordevol hoge concentraties krachtige antioxidanten, waaronder vitamine C. Deze antioxidanten zijn gecombineerd met celcommunicerende en huidherstellende ingrediënten als hyaluronzuur om de huid te beschermen en te voeden. Het bevat tevens verzachtende, anti-irriterende stofjes. Ontstekingen verminderen zodat de huid gezond collageen kan aanmaken, roodheid van de huid wordt gekalmeerd en rode vlekjes na puistjes vervagen. Bovendien maakt het serum de huid extreem glad en steviger en vermindert rimpels. Het laat zich gemakkelijk over het gezicht verdelen en fixeert tot een gladde, glansvrije finish. Resultaat: de huid gaat er jonger uitzien, een vette huid komt in balans en vergrote poriën worden zichtbaar kleiner.

Door de zijdezachte, gewichtloze textuur is het product uitermate geschikt voor de vette/gecombineerde huid. Je kan het voor of na je nachtcrème gebruiken en vóór een product met zonnefilter. Dit serum is ook zeer goed te gebruiken als primer onder je foundation.

Natuurlijk is RESIST Ultra-Light Super Antioxidant Concentrate Serum vrij van geur- en kleurstoffen!

Ook nieuw in ons assortiment:

Browlistic Long-Wearing Precision Brow Color (limited edition)

Deze “wenkbrauwstift” geeft wenkbrauwen op een simpele en snelle wijze vorm en laat ze er voller en sprekender uitzien. Browlistic lijkt het meest op een stift, maar werkt als een borsteltje. In tegenstelling tot andere wenkbrauwpotloden hoeft Browlistic dus nooit geslepen te worden. Het is erg gemakkelijk tussen de wenkbrauwhaartjes aan te brengen en geeft een  natuurlijk resultaat. Door de niet kleverige finish voelen de wenkbrauwen niet stijf of dik aan.

De sneldrogende formule houdt de hele dag, vervaagt en vlekt niet en loopt niet uit. Het product is waterproof en is tevens bestand tegen transpireren, dus blijft ook zitten tijdens het sporten en intensieve lichaamsactiviteit. Mocht je per ongeluk te veel van het product aangebracht hebben of het is buiten je wenkbrauwen terechtgekomen, dan kun je dat eenvoudig corrigeren met een wattenstaafje met wat make-upremover erop.

Browlistic Long-Wearing Precision Brow Color is verkrijgbaar in twee kleuren: Light Brown voor midden- tot donkerblonde en lichte wenkbrauwen; Medium Brown voor brunettes en iedereen met zwarte wenkbrauwen.

Dit is dé kans om ook je wenkbrauwen te laten spreken!

Benieuwd geworden naar deze nieuwe producten? Ga dan naar www.paulaschoice.nl en bestel!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van exclusieve aanbiedingen, nieuwe producten en promoties, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via www.paulaschoice.nl.

Dit nieuws maakt onderdeel uit van het merkendossier van Paula’s Choice en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

*************************

Wat BeautyJournaal zelf over Paula’s Choice schreef:

 

 

Lees ook