Zes nieuwe conditioners, een shampoo én een spray!

01:50 - 01:06
luistertijd 01:50 - leestijd 01:06

shop

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Samengesteld door huidarts Francis Wu voor de meest gevoelige huid. Met 100% milde, natuurlijke stoffen.

Verliezen je pas geverfde haren nu al hun glans en hebben ze wel een oppepper nodig? Wella Professionals lanceert Color Recharge bestaande uit zes kleurverfrissende conditioners voor bruin, blond en rood haar. De lijn wordt aangevuld met de Color Recharge Cool Blonde Shampoo en Glamour Recharge Color Enchancing Spray.

Magnetic Color technologie

Color Recharge werkt met de Magnetic Color technologie die zich op de meest poreuze gedeeltes van het haar richt, daar waar de kleur verloren is gegaan. De conditioner vult de kleur weer op zodat herhaaldelijk kleuren bij de kapper onnodig is.

Shampoo & spray

Voor extra kleurverzorging en bescherming is de lijn aangevuld met de Color Recharge Cool Blonde Shampoo en Glamour Recharge Color Enchancing Spray. De eerste bevat het Pigment Balancing complex dat blondnuancen direct koeler maakt door kleurverandering en gele effecten te compenseren en koperachtige tonen te verwijderen door de juiste hoeveelheid pigmenten achter te laten. Het resultaat: een prachtige heldere en levendige glan die o.a. te zien was tijdens de SS13 show van Missoni.

De Glamour Recharge Color Enchancing Spray versterkt de kleur van het haar doordat kristalheldere oliën een transparant laagje om het haar aanbrengen. De lichtreflectie van het haar verbetert zodat je een mooie glans hebt. De spray beschermt je haar ook tegen zonlicht en UV-stralen.

De conditioners kosten €19,70, de shampoo is €14,65 en de spray €9,95.

Lees ook:

 

 

Lees ook