Multi-tasker voor je haar!

01:45 - 01:03
luistertijd 01:45 - leestijd 01:03

Een haarproduct dat je haar voedt, revitaliseert, hydrareert, beschermt, laat glanzen, gemakkelijk kambaar maakt en ook nog eens een superlichte formule bevat? De 10-in-1 Innova Wonder Treatment van Indola belooft het allemaal voor je beschadigde haardos.

De claims:

Tips & tricks van Indola’s global ambassador Leonardo Rizzo

Droog, krullend en gekleurd haar:

Spray de Wonder Treatment op nat haar en fohn het droog. Door het drogen, wordt de schublaag glas gemaakt waardoor je haar extra haar glanzen en een pluisbos verleden tijd is.

Fijn, slap haar:

Breng de spray aan op vochtig haar en fohn het vervolgens droog. Trek je haren tijdens het fohnen omhoog voor meer formule bij de haarwortels. Het haar is erna veerkrachtig en glanst als nooit tevoren.

Zeer beschadigd haar:

Gebruik de Wonder Treatment als een leave-in conditioner die je ook nog eens extra beschermt tegen de zon.

Innova Wonder Treatment kost €14,95 voor 100ml.

Lees ook:

BeautyJournaals trendmagazine INSPIRE 3 met o.a verschillende haartrend, make-up tips in pastels, nudes en cocktails + tips, reviews en tutorials en mail+win acties! Klik op de foto van het magazine….

Lees ook