Elk merk haar eigen BB parade

02:24 - 01:26
luistertijd 02:24 - leestijd 01:26

Begin oktober introduceert ook Bobbi Brown haar BB cream. Wat belooft Bobbi?

‘Een ultieme beauty balm met een spf 35 met de perfecte hybride eigenschappen zoals vochtbinding, verzorging, uv-bescherming en foundation. De creme geeft je huid een flawless en natuurlijke uitstraling met een frisse glow. Fijne lijntjes worden minder zichtbaar, roodheid wordt verdoezeld en de grootte van poriën geminimaliseerd.’

Er zitten de volgende stoffen in:

En?

Nou, we hebben een kleine tester gekregen en zijn onmiddellijk gaan smeren. We= Monique. Ik had al een dagcreme op mijn huid die was gaan glimmen. BB erover heen en mijn huid was onmiddellijk weer gematteerd. Ik testte de medium-kleur (ik kreeg light en medium – er zijn er vijf in totaal) en deze is just perfect voor mijn huidkleur.

Hoe staat het?

Goed! Mooie kleur, eerste indruk is gematteerd. Ik vind het wel een foundation, zie hem lichtelijk in de porien zitten, dus hij heeft wel een camouflage effect. Maar zeker niet zo pancakerig als menig BB die ik begin van de zomer al testte. Voor mij is dit geen gekleurde dagcreme, maar wel degelijk een foundation in de categorie licht. Ik zal hem wel extra poederen. Als echte foundation vind ik hem niet geschikt, dan heb ik liever een product dat echt de huid aanspant, zoals de nieuwe foundation van Shiseido. Hij is fijn, voor erbij.

Lees ook:

Lees ook