Terug naar de winkel
Eucerin Sun Photoaging Control Fluid SPF50+

Eucerin Sun Fluid Anti-Age SPF 50+ beschermt tegen verbranden, ouderdomsvlekjes en droogtelijntjes

Eucerin

Eucerin Sun Fluid Anti-Age SPF 50+ is een dagelijkse gezichtsverzorging voor elk huidtype die beschermt tegen verbranding door de zon en huidschade, terwijl het de zichtbare tekenen van huidveroudering vermindert.

Beschermt tegen verbranden en tegen ouderdomsvlekjes en droogtelijntjes

De formule in deze zonnebrandcrème combineert twee geavanceerde technieken die superieure bescherming bieden tegen UV-schade als ouderdomsvlekken en intens hydrateren om te zichtbare verschijning van rimpels op het gezicht en decolletÊ te verminderen.

Het effectieve UVA-/UVB-filler systeem is op maat gemaakte gezichtsverzorging conform de regels van zowel de Europese Unie, als Cosmetics Europe – The Personal Care Association (voorheen: Colipa).

De zonnebrandcrème heeft een aangenaam lichte textuur die gemakkelijk wordt opgenomen door de gezichtshuid en een matterend effect heeft.

Wat zit erin?

Het bevat effectieve UVA- en UVB-bescherming, plus, een unieke biologische celbescherming. Dit bestaat uit een combinatie van glycyrrhetinezuur, dat de huideigen DNA-bescherming ondersteunt, enLicochalcone A, een krachtig antioxidant dat de huidcellen beschermt tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen.

Ook bevat het twee typen hyaluronzuur - laag en hoog moleculair - om de huid echt goed te hydrateren. Fijne lijntjes worden hierdoor mooi snel minder zichtbaar.

Kopen

Terug naar de winkel

Shop ook