Terug naar de winkel
Erborian Skin Hero kleurloos & flawless, de no-foundation!

Geen zin in foundation, maar wil je er wel 'flawless' uitzien? Schoonheidsspecialiste Anastasia kiest voor Herborian Skin Hero. Kleurloos, verzorgend en camouflerend. Zonder siliconen.

Erborian

Schoonheidsspecialiste Anastasia is echt fan van dit kleurloze, verzorgende 'Instagram-filter' in een potje, lees waarom;-)

'Het is een kleurloze formule, die mooi met de huid samensmelt en die alle oneffenheden vervaagt. Het is een Instagram filter in een potje. Witte ginseng complex strijkt de huid glad, geeft hydratatie en beschermt de huid, terwijl hyaluronzuur en gycerine voor hydratie en behoudt van vochtgehalte zorgen. Exfolierende enzymen verfijnen de huidtextuur en verwijderen de dode huidcellen.

'Volgens de site van Erborian kan je het product ter vervanging van je dagcrème aanbrengen, maar ik vind het comfortabeler om toch eerst mijn volledige verzorgingsroutine aan te brengen.

'Het effect is echter echt heel mooi. Mijn huid ziet na het aanbrengen van Erborian Skin Hero met ginseng er effectief mooier uit. De roodheden zijn minder zichtbaar en het reliëf van mijn huid is meer effen. Elke keer dat ik geen zin heb om mijn foundation aan te brengen, maar ik er toch flawless wil uitzien, breng ik de Erborian Skin Hero aan. Echt een top product!'

Zonder siliconen.

Kopen

Terug naar de winkel

Shop ook